mojposao

Fantastična ponuda novih radnih mjesta

16.02.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Provjerite ovotjedne izdvojene oglase portala MojPosao, čeka vas više od deset ponuda za novo radno mjesto

Telekomunikacijska tvrtka Metronet zapošljava dva izvršitelja na poziciji stručnjaka za izgradnju mreže. Osoba će biti odgovorna za pripremu, organizaciju i koordinaciju realizacije projekata izgradnje pasivne mrežne infrastrukture i mrežnih čvorišta, za osiguravanje ispravnosti funkcioniranja procesa planiranja, izgradnje, integracije i konsolidacije kabelske infrastrukture i mrežnih čvorišta, kao i njezinog kontinuiranog održavanja. Na oglas se možete prijaviti do 20. veljače.

Ericsson Nikola Tesla je poznata tvrtka s jasnom vizijom: biti regionalni lider u ICT industriji koji potiče i usmjerava razvoj komunikacija, a kako bi to postigli, bave se kreiranjem ICT rješenja koja će poboljšati  život ljudi stvarajući novu vrijednost za poslovnu i društvenu zajednicu. U tu svrhu zapošljavaju na čak 8 pozicija, a svi detalji nalaze se u oglasima na MojPosao.

RWE Hrvatska u potrazi je na kandidatima za nekoliko pozicija: Solution Architect in IT, Accountant, Senior Accountant, Sales Analyst in IT for Slovenian Business. Na odabrani oglas možete se prijaviti putem MojPosao do 24. veljače.

Robert Bosch je uspješna tvrtka sa 390.000 zaposlenika koji rade na razvoju i proizvodnji  kvalitetnih i pouzdanih proizvoda. Trenutno zapošljavaju voditelja ljudskih resursa, a ovo radno mjesto nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatno zdravstveno osiguranje, subvencioniranu prehranu, osigurano parkirno mjesto, subvencionirani prijevoz, stimulativno radno okruženje. Zainteresirani? Prijavite se na oglas putem linka za prijavu do 22. veljače.

MIKRA je kompanija čije glavne djelatnosti obuhvaćaju tehničku i komercijalnu obradu tržišta Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine u području alata za strojnu obradu metala. Poslodavac zapošljava komercijalista za prodaju alata, osobu koja posjeduje VŠS ili je po struci strojarski tehničar, dobro poznaje engleski jezik kao i alate za strojnu obradu metala. Poznavanje njemačkog jezikaa smatrat će se prednošću. Prijavite se na oglas do 16. ožujka.

Tražite posao u području turizma ili ugostiteljstva? Predbilježite se za Sajam poslova u turizmu koji se održava od 22. do 28. veljače na web stranici mojposaouturizmu.net.