maistrin park

Evo kako će izgledati najluksuzniji hotel u Hrvatskoj

12.12.2017 u 09:45

Bionic
Reading

Radovi na gradilištu novog Maistrina hotela (na lokaciji hotela Park u Rovinju) solidno napreduju. U tijeku je završetak izrade armiranobetonske konstrukcije šeste etaže. Očekuje se da će ova faza biti zgotovljena početkom sljedeće godine. Sam hotel imat će 5+ zvjezdica, investicija je vrijedna 600 milijuna kuna i bit će jedan od najluksuznijih u zemlji

Izvođači radova su Kamgrad i Radnik iz Križevaca, a na lokaciji je trenutno oko 400 radnika. U Adrisu za tportal podsjećaju da su do sada u turistički dio svoga posla uložili više od tri milijarde kuna.

'Posljednja naša velika investicija je obiteljski hotel Amarin. U narednom trogodišnjem razdoblju planiramo dodatno investirati gotovo dvije milijarde kuna. Cilj je da više od 90 posto naših smještajnih kapaciteta bude u kategoriji 4 i 5+ zvjezdica, čime se žele privući gosti više platežne moći', poručili su. Kako izgledaju gradilište i konceptne fotografije novog hotela, pogledajte u galeriji: 

  • +3
Maistrin hotel Park Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maistra

'Novi rovinjski hotel bit će završetak ove faze razvoja naše turističke jedinice, vrijedan gotovo 600 milijuna kuna. To je ujedno naša najveća pojedinačna investicija. Novi hotel zaposlit će stotinjak novih radnika. Napominjemo da su i na ovom projektu angažirani ponajbolji naši i svjetski arhitekti i dizajneri', dodaju u Maistri. 

Otvaranjem novog hotela bit će dovršeno uređenje zone Monte Mulini, u kojoj se nalaze Maistrini hoteli uz koje treba istaknuti i potpuno preuređenu šetnicu Mulini Beach, dostupnu gostima i građanima, u koju je Adris grupa 2014. uložila gotovo 30 milijuna kuna.

  • +2
Hotel Amarin Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maistra