KADROVIRANJE

Duvnjak, ravnatelj Agencije za upravljanje državnom imovinom

13.01.2011 u 19:00

Bionic
Reading

Sukladno Zakonu o upravljanju državnom imovinom, Vedran Duvnjak imenovan je na dužnost ravnatelja Agencije za upravljanje državnom imovinom, odluka je Vlade Republike Hrvatske donesena na zatvorenom dijelu današnje sjednice.

Predsjednikom Upravnog vijeća navedene Agencije imenovan je Petar Čobanković, a zamjenikom predsjednika Vijeća Domagoj Milošević. Članovima Upravnog vijeća imenovani su Branko Bačić, Đuro Popijač, Damir Bajs i Davor Majetić. Predstavnici sindikata bit će imenovani naknadno.

Radi odlaska na novu dužnost, Vedran Duvnjak razriješen je dužnosti predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju, a nova predsjednica, Iva Galić, imenovana je na određeno vrijeme, do 31. ožujka 2011. godine, kada sukladno Zakonu o upravljanju državnom imovinom Hrvatski fond za privatizaciju prestaje s radom.

Vlada je donijela Zaključak kojim se zadužuje Hrvatski fond za privatizaciju da putem svojih predstavnika u Nadzornom odboru Jadroplova d.d., Split, provede postupak razrješenja dužnosti predsjednika Uprave Jadroplova d.d., navodi se u priopćenju vladina Ureda za odnose s javnošću.