nove članice

Dok traje bitka za svaku dionicu, kćerka Ivice Pivca ušla u Nadzorni odbor Kraša

10.10.2019 u 11:30

Bionic
Reading

U jeku borbe za preuzimanje Kraša Nadzorni odbor te kompanije dobio je dvije nove članice inače sedmeročlanog Nadzornog odbora

To su Ana Mikuš Beban, zamjenica predsjednika NO-a (umjesto Tomislava Jovića), koja je nova predstavnica Kraš–ESOP-a i Nevena Pivac (umjesto Mladena Butkovića), koja je članica NO-a PPK-a, i predstavlja Mesnu industriju Braće Pivac, piše Lider.

Nevena Pivac je kćerka Ivice Pivca, predsjednika uprave Mesne industrije Braća Pivac

Marija Carić (Kraš-ESOP) dobila je novi mandat. Preostali članovi NO-a Kraša su Zoran Parać (predsjednik NO-a), Zlatan LisicaVedran Tolić i predstavnik radnika Darko Đeneš.

Odluke Skupštine Kraša od 31. svibnja odmah su i objavljene. Tada je dionica vrijedila 390 kuna. Mandat novim članovima NO-a počeo je 11. rujna, kad su dionice porasle na više od 500 kuna, a objavu na stranicama Sudskog registra 3. listopada, koja je podsjetila je na te promjene, dionica Kraša dočekala je na 900 kuna.

U međuvremenu je Kappa Star srpskog poduzetnika Nebojše Šaranovića agresivnom kupnjom digao cijenu i iznad 1000 kuna. Na zatvaranju burze u srijedu dionica je vrijedila 994 kune.