AKTUALNI IZAZOV KOMPANIJA

Digitalna transformacija obuhvaća sve vitalne dijelove poslovanja

13.05.2016 u 14:24

Bionic
Reading

'Sve je započelo prije nekoliko godina s digitalnim marketingom koji je sve značajnije doprinosio povećanju prodaje i brendiranju, no u određenom trenutku digitalizacija je počela zahvaćati i druge vitalne dijelove poslovanja – financije, operativne procese, logistiku te ljudske potencijale', izjavio je Direktor Inovacija u IE Business School i predavač pri Cotrugli poslovnoj školi, Manuel A. Alonso Coto, PhD u svom najavnom videu u kojem poziva sve zainteresirane da se prijave na dvodnevni program 3. i 4. lipnja 2016. u Zagrebu, na temu Digital transformation

Organizator programa je Cotrugli poslovna škola, koja se u potpunosti posvetila digitalnoj revoluciji kada govorimo o njenim MBA programima

U najavnom videu, profesor Alonso također pojašnjava začetke digitalne transformacije te kako se one manifestiraju u današnjim poslovnim procesima. Zaključuje da se cijela kultura ljudskih potencijala mora transformirati ukoliko želi biti spremna na ovaj izazov. Postoje četiri elementa digitalne transformacije - društvene mreže, mobilna tehnologija, baze podataka i cloud.

Digitalna transformacija predstavlja potpuno novu revoluciju koja djeluje matrično na sve poslovne procese i zahvaća sve industrije.

Program Digital transformation namijenjen je svima koji žele steći primjenjivo znanje u razvoju digitalnih inovacija i kreiranju novih poslovnih modela i procesa unutar svoje kompanije.

'Ako se i vaša kompanija nalazi u ovom tranzicijskom razdoblju ili se tek priprema, Cotrugli Business School Vas poziva da se, kao i desetak vodećih organizacija iz regije, prijavite na ovaj zanimljiv program i steknete znanje kako učinkovito razvijati, voditi i izvršavati digitalne inovacije s naglaskom na poboljšanje iskustva kupca i klijenta, povećanja prodaje, smanjenja viškova i pozitivnog utjecaja na krajnji rezultat', ističe se u priopćenju.

Više informacija o programu i načinu prijave možete pronaći ovdje