pulski uniline

Cappelli otvorio novo poslovno sjedišta vodećeg hrvatskog touroperatora

16.03.2018 u 20:19

Bionic
Reading

Ministar turizma Gari Cappelli bio je u petak navečer u Puli na svečanom otvorenju novoga poslovnog sjedišta Unilinea, vodećega touroperatora u Hrvatskoj, vrijednoga gotovo 15 milijuna kuna

Novo poslovno sjedište ima površinu od 2530 metara četvornih na pet etaža.

Ministar Cappelli rekao je kako je važna suradnja privatnoga i javnog sektora, ističući kvalitetnu suradnju s Unilineom, koji je, kako je rekao, 'u kreiranju, pripremi i provođenju kvalitetne turističke godine, važan i pouzdani partner Ministarstva turizma'.

'Osim vrlo važnog i nužnog ulaganja u visokokvalitetne smještajne kapacitete i javnu infrastrukturu, bitno je ulagati i u naše turističke djelatnike, i to u njihovo obrazovanje i usavršavanje, ali i putem osiguravanja ugodnoga radnog okruženja i konkurentnih radnih uvjeta', rekao je Cappelli i dodao da će to novo funkcionalno i moderno poslovno središte sigurno djelatnicima Unilinea 'pružiti ugodnu radnu atmosferu i osjećaj pripadnosti'.

'Turističke agencije i touroperatori iznimno su bitni za hrvatski turizam ne samo zbog činjenice što su vrlo često prvi kontakt s našim gostima, već su ujedno i važan faktor u povezivanju dionika u turizmu i razvoju destinacija', zaključio je Gari Cappelli.

  • +4
Ministar Gari Capelli predstavio je turističke rezultate za prošlu godinu Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Kako je rečeno na otvorenju, Uniline je danas po ukupnom prihodu sedma kompanija u hrvatskome turističkom sektoru, a ove godine proslavlja 22. obljetnicu te 'prilazi redizajniranju i usvajanju nove vizije, misije i brend ideje, pri čemu je otvorenje novog sjedišta početna točka'.

U novim prostorijama 200 zaposlenika imat će, među ostalim, na raspolaganju i pet konferencijskih prostorija i poseban prostor za opuštanje. Prvi put u novim prostorijama bit će integrirani svi odjeli i službe, a fokus je na osmišljavanju kreativnih doživljaja u održivom okruženju te omogućavanju kvalitetnijih uvjeta rada za zaposlenike.

FOTO PREGLED tjedna

Pogledajte koji su događaji obilježili tjedan

Pogledaj galeriju