NJUSKALO.HR

Br. 1 i kada je riječ o kvaliteti i cijeni internet oglašavanja

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.04.2011 11:21
  • Objavljeno 11.04.2011 u 11:21
njuskalo

njuskalo

Izvor: tportal.hr / Autor: njuškalo

Prema ocjeni hrvatskih građana, web stranica Njuskalo.hr je Internet oglasnik s uvjerljivo najboljim omjerom cijene i kvalitete u Republici Hrvatskoj

Zagreb, 4. travnja 2011. - Prema ocjeni hrvatskih građana, web stranica Njuskalo.hr je Internet oglasnik s uvjerljivo najboljim omjerom cijene i kvalitete u Republici Hrvatskoj.

Rezultat je ovo Best Buy Award - DEEPMA istraživanja kojeg je proveo zagrebački Centar za istraživanje tržišta GfK (dio međunarodne GfK grupacije sa sjedištem u Njemačkoj).

Na prvom mjestu u kategoriji "Internet oglasi", uvjerljivo se smjestio Njuskalo.hr sa 32,3% glasova. Iza Njuškala, drugu poziciju drži Plavi oglasnik sa 2,6%. Svi ostali ukupno drže 7%.

Njuskalo.hr - Jedan od Top 5 hrvatskih web site-ova

Njuskalo.hr, sa 721.183*stvarnih posjetitelja i dosegom do 38,6%** internetske populacije danas je peti najposjećeniji hrvatski web site, te uvjerljivo vodeći web oglasnik u Republici Hrvatskoj (Izvor: Valicon/Gemius - veljača 2011.).

Danas njuskalo.hr ima gotovo 400.000 aktivnih oglasa i više od pola milijuna registriranih korisnika.

Uz ovakve brojke, Njuškalo je doista i više od glavne njuške među internet oglasnicima.

 

Inovativno Best Buy Award istraživanje

Istraživanje "Best Buy Award" na kojem se temelji dodjeljivanje "Best Buy Award" nagrada i certifikata provodi se u Hrvatskoj po posebnoj, inovativnoj metodi "DEEPMA - Deep Mind Awareness".

Inovativnu metodu istraživanja "Best Buy Award" - DEEPMA razvila je tvrtka Axios u suradnji sa renomiranom svjetskom revizorskom i savjetodavnom organizacijom PWC

(PricewaterhouseCoopers).


Best Buy Award medalju nose samo najbolji - samo Br. 1

Prepoznatljivu plavu "Best Buy Award" medalju mogu nositi samo oni proizvodi i usluge koje su hrvatski građani u posebnim "Best Buy Award" istraživanjima definirali kao one koji im nude najbolji omjer cijene i kvalitete u testiranoj kategoriji.

Svaka "Best Buy Award" certifikatna markica je jedinstvena i razlikuje se po tzv. "tekstualnoj aureoli" - kružnom natpisu oko same medalje na kojem je navedeno u kojoj je točno kategoriji određeni proizvod osvojio vršnu (prvu) poziciju čime je i zaslužio "Best Buy Award" certifikaciju.

Njuskalo.hr je vršnu poziciju osvojilo u kategoriji "Internet oglasnik" tako da ta Best Buy Award medalja, na sebi nosi kružnu potvrdu u tekstualnom obliku: "Internet oglasnik najboljeg omjera cijene i kvalitete".

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi