novi posao

Boris Trupčević nakon odlaska iz Styrije imenovan novim direktorom tvrtke Foreo

01.12.2020 u 16:05

Bionic
Reading

Tvrtka Foreo, koja se bavi prodajom gadgeta za njegu lica i zubi, objavila je da će Boris Trupčević biti njezin novi CEO od početka 2021. godine

Trupčević dolazi iz Styria grupe gdje je zadnjih 15 godina bio glavni urednik i direktor 24sata.

‘'Od prvog susreta bio sam zadivljen hrabrošću, misijom i vizijom Forea. Ono što je Foreo postigao zbilja je impresivno. Ali, pred nama je još mnogo toga. Usmjereni smo na poboljšanje ljudskih života i pokušavamo razmišljati šire - kako možemo doprinijeti širem kontekstu, kako možemo pomoći unaprijediti čovječanstvo?

Tako da usrećimo pojedinca, jednog po jednog, kako bi svaki od njih bio jedan mali korak naprijed prema velikom skoku zajednice. Ako se iskreno trudite pomoći ljudima da se osjećaju lijepo i imaju više samopouzdanja, svakome osobno ovaj osjećaj velik je kao svemir i mijenja život nabolje. Baš ovo je Foreov domaći teren', izjavio je Trupčević.

On će zajedno sa Filipom Sedićem, osnivačem tvrtke i primarnim izumiteljem Foreovih proizvoda, voditi tvrtku, ističe se u prioćenju, 'kroz sljedeću fazu inovacije, neprekidno propitkujući status quo unutar beauty kategorije i šire'.

'Mnogo je još toga što možemo postići zajedno. Imali smo zaista intenzivnih 8 godina i sada je vrijeme za nove početke. Foreo je protresao i nanovo izumio čitavu industriju, postajući pionirom novostvorene kategorije. To je golemo! No ipak, svijet je velik i potrebno je mnogo vremena kako bismo dodirnuli sve, stoga je pred nama još dug put kako bismo dosegli svaku osobu koju možemo', rekao je Sedić.