moj posao

Bez posla ste? Pokrenite svoju karijeru u pravom smjeru!

Radnici - ilustracija

Radnici - ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike.

Marija d.o.o., obrt za proizvodnju tekstilnih proizvoda te unutarnju i vanjsku trgovinu, od 1993. godine se bavi proizvodnjom medicinske zaštitne odjeće. Trenutno su u potrazi za novim kolegama na poziciji Šivač/šivačica, a njihova ponuda uključuje stručno osposobljavanje i edukaciju zaposlenika, kolektivne godišnje odmore dva puta godišnje, mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa te slobodne vikende. Javi im se do 29. listopada.

Koudai, ovlašteni uvoznik i distributer Fujitsu sustava za hlađenje, grijanje i ventilaciju, zapošljava Montera-servisera klima uređaja/elektromehaničara (m/ž). Opis posla podrazumijeva servis, montažu i popravak klima uređaja, odnosno toplinskih pumpi, a idealan kandidat je predan poslu i pravi timski igrač. Uz mogućnost napredovanja i dodatnog usavršavanja, zainteresiranim kandidatima nude zasnivanje stalnog radnog odnosa. Oglas ostaje aktivan do 11. studenog.

KLISING je od 1995. godine prisutan na hrvatskom i na međunarodnom tržištu, radeći pametna rješenja za upravljanje ljudskim resursima. Kako tvrde, esenciju tvrtke čini njezin stručan kadar i zadovoljstvo zaposlenika, a svoj tim žele osnažiti na poziciji Senior developer (m/ž). Zainteresiranim kandidatima, koji moraju posjedovati barem 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, edukacije i učenje te stalan posao. Javi im se do 20. listopada.

Klinika Magdalena već više od dvadeset godina pruža sveobuhvatnu kliničku skrb kardiovaskularnim bolesnicima, postižući vrhunske rezultate na područjima kardiologije, kardijalne i vaskularne kirurgije, anesteziologije, intenzivnog liječenja i telemedicine. Trenutno su potrazi za osobom koja će spremno uskočiti u ispražnjene cipele Medicinske sestre/Medicinskog tehničara (m/ž). Nude mogućnost profesionalnog rasta, kontinuirane edukacije i fleksibilno radno vrijeme u slučaju školovanja. Svoj životopis im pošalji do 20. listopada.

ZEUS PRIMA, virtualni call centar za njemačko govorno područje, zapošljava Agenta u službi za korisnike (m/ž) koji će odgovarati na upite korisnika na njemačkom jeziku za partnera iz automobilske industrije. Zauzvrat nude satnicu od 40 kuna neto i bonuse, rad od kuće, kontinuirano mentorstvo i podršku, mogućnost napredovanja u brzorastućem timu te dugoročan projekt u kojem možeš graditi karijeru. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 20. listopada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!