PONUDA POSLOVA

Atraktivne poslovne prilike nude Brenntag, SES Hrvatska, Nereus, Rugowit i Adriatic DMC

26.09.2019 u 15:40

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao za vas smo 'pretresli' tržište rada i izdvojili najnovije oglase za posao

Brenntag je vodeći globalni distributer kemikalija. Ova međunarodna tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj, koja upravlja složenim opskrbnim lancima kako za proizvođače tako i za potrošače kemikalija olakšavajući im pristup tisućama proizvoda i usluga na tržištu, trenutno zapošljava Key Account Manager plastic and polymers/coating – construction (m/ž). Opis posla uključuje planiranje i realizaciju projekata, razvoj suradnje s međunarodnim partnerima te izradu prezentacija i izvještaja. Oglas ostaje aktivan do 30. rujna.

SES Hrvatska d.o.o. hrvatska je tvrtka-kćer austrijskog poduzeća SES - Spar European Shopping Centers GmbH, priznatog i uspješnog poduzeća na području razvoja, gradnje i upravljanja trgovačkim centrima u Austriji, Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj, Mađarskoj i Češkoj. Tvrtka planira osnažiti svoj tim u trgovačkom centru King Cross Jankomir, i to na poziciji: Suradnik u marketingu (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s radnim iskustvom unutar sektora trgovine. Svoj životopis i motivacijsko pismo pošalji im do 30. rujna.

Kompanija Nereus d.o.o. već je 14 godina prisutna u nautici, a svoje poslovanje uspješno gradi iz godine u godinu. U svojoj floti imaju preko 30 plovila – jedrilica, katamarana i motornih brodova, smještenih u Marini Kaštela u Kaštel Gomilici. Velika flota traži predanu brigu i svakodnevno održavanje, kao i osobu koja će o tome voditi računa. Upravo zato, tvrtka zapošljava Base managera/voditelja baze (m/ž). Uz redovnu tehničku kontrolu ispravnosti brodova, rješavanje intervencija i pritužbi i planiranje zimskih servisa, opis posla uključuje i brigu oko primopredaje brodova. Na oglas se možeš prijaviti do 9. listopada.

Tvrtka Rugowit je u potrazi za Soboslikarima (m/ž), zainteresiranima za odlazak na rad u inozemstvu, preciznije u Nizozemskoj. Tvrtka svim zaposlenicima nude odlične uvjete rada i smještaj u neposrednoj blizini posla, početnu plaću od 13 500 kuna (neto) i radni tjedan od 37,5 sati. Zainteresirani kandidati iza sebe moraju imati barem 2 godine radnog iskustva u soboslikarstvu, važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu i moraju se moći sporazumjeti na jednom od sljedećih stranih jezika – engleskom, njemačkom ili nizozemskom. Rok za prijavu je 15. listopad.

Adriatic DMC je vodeća tvrtka za organizaciju putovanja sa sjedištem u Hrvatskoj koja nudi autentične programe putovanja za putnike koji žele istražiti našu regiju. Kako bi osnažili svoj računovodstveni tim, tvrtka zapošljava na poziciji: Account Specialist (m/ž). Novom zaposleniku nude stimulativna primanja, službeni mobitel, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost napredovanja i edukacije. Prijaviti se možeš do 7. listopada.

Nisi uspio pronaći nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupna ponuda slobodnih radnih mjesta te čeka na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu