za pohvalu

ACI marine u lipnju nautičare dočekuju besplatnim danima i posebnim popustima

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 26.05.2020 14:39
  • Objavljeno 26.05.2020 u 14:48
ACI marina

ACI marina

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Davor Zunic

Nakon popuštanja mjera u uvjetima epidemije s ciljem poboljšanja ponude i uspješnog početka nautičke i turističke sezone, ACI od 1. do 30. lipnjauvodi povoljnijeuvjete u svojim marinama. Tako tijekom lipnja svi nautičari čija su plovila na godišnjem vezu ostvaruju besplatne dnevne vezove u svim ACI marinama, a svi ostali nautičari ostvaruju popust od 30 posto.

Besplatni vezovi ograničeni su na po dva besplatna dnevna veza po pojedinoj ACI marini za privatne vlasnike plovila, koji time cijeli mjesec lipanj mogu provesti besplatno izvan matične marine u ACI marinama od Umaga do Dubrovnika. Nautičari u charteru koji iznajme plovilo u jednoj od ACI marina ostvaruju tijekom chartera po jedan besplatan vez u svakoj ACI marini u koju uplove.

"Nove pogodnosti kojesmo pripremili svojevrsni su znak zahvale za razumijevanje i potporu koju su naši gosti, domaći i strani, iskazali u prethodnom razdoblju i svih godina do sada. Drago nam je da smo zajedno uspješno prevladali sve izazove koje su proteklih mjeseci stavljeni pred nas i veselimo se dolasku naših nautičara. Svakim danom razvijamo naše usluge kako bi gostima pružili dodanu vrijednost i doživljaj“,rekao je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave društva ACI d.d.

S obzirom da se u Hrvatskoj nalazi 40 posto svjetske charterflote, ACI dodatnim pogodnostima nastavlja s pozicioniranjem naše zemlje na nautičkoj karti svijeta. Uz to, u marinama hrvatske obale smještena je jedna od najvećih charter flota na svijetu pa tako olakotni uvjeti pogoduju i razvoju domaćeg chartera.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!