prijave do 13. kolovoza

26. Golden Drum ponovo u partnerstvu s MSL Grupom

04.07.2019 u 14:08

Bionic
Reading

Jedno od najistaknutijih europskih kreativnih natjecanja uključenih u WARC rangiranja, Golden Drum, četvrtu je godinu zaredom učinilo MSL Grupu ekskluzivnim PR partnerom

Festival Golden Drum podržavat će MSL-ove partnerske agencije i lokalni uredi Publicis Grupe s iskustvom prethodnih izdanja festivala. Istovremeno, bit će dio promjene koju najavljuje 26. izdanje Golden Druma promjenom fokusa na Creativity 4 Change.

'Vrlo smo ponosni na to što imamo priliku biti dijelom Golden Drum festivala! S našim iskustvom podrške ranijih izdanja festivala, drago nam je što ćemo i dalje promovirati pozitivan imidž festivala' rekla je Zofia Bugajna-Kasedepke, Bussines Development Director MSL CEE.

Slavoj Žižek, jedan od najizdavanijih filozofa ranog 21. stoljeća pridružio se skupini predavača na Golden Drum festivalu 2019.

Za one koji nisu bili u Torontu, Portorož je nova prilika za poslušati jednog od najpoznatijih filozofa današnjice, Slavoja Žižeka.

On je međunarodni direktor Birkbeck instituta za humanističke znanosti (Birkbeck College, University of London), priznati učenjak sveučilišta Kyung Hee (Seoul) i stariji istraživač na odjelu za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani.

Kombinirajući klasičnu njemačku filozofiju s lacanovskom psihoanalizom, njegova se misao kreće od najzahtjevnijih filozofskih visina do radikalne kritike suvremenog kapitalizma. Kao filozof i kulturalni teoretičar, poznat je po bavljenju temama na području psihoanalize, politike i popularne kulture, začinjenih njegovim provokativnim stilom i specifičnim humorom.

Slavoja Žižeka moći ćemo čuti kao posljednjeg predavača prvog dana festivala koji se održava od 17.-18. listopada 2019. u Portorožu.

Na pozornici Golden druma nastupit će oko 40 međunarodnih predavača koji će govoriti o akcijama koje potiču pozitivne promjene u različitim područjima i skrenut će naš fokus s oglašavanja na stvaranje boljeg sutra.

26. Golden Drum nagrade predstavljaju: The best of Genius Loci

Grupa Genius Loci (Lokalni duh) postala je nova i visoko cijenjena nagrada u regiji, naglašavajući i slaveći različite kulture. Po prvi puta, WHY žiri dodijelit će nagradu The best of Genius Loci za najbolji rad s istaknutim lokalnim duhom iz kategorije Genius Loci.

Natjecanje Golden Drum još uvijek je podijeljeno u dvije glavne sekcije: WHAT i WHY. Svaka sekcija je podijeljena u grupe i kategorije koje odražavaju najnovije trendove u oglašavanju i kreativnoj industriji.

Rok za prijave na natjecanje koje uključuje WARC otvoreno je do 13. kolovoza 2019., što je ujedno i rok za najpovoljnije dosad Early Bird registracije. Mastercard, partner drugog izdanja bezgotovinskog festivala i ove godine osigurava prijateljske cijene.

Ključni datumi

ROK ZA PRIJAVE RADOVA: 13. kolovoza 2019. u 24:00

ROK ZA PRIJAVU RADOVA NA NATJECANJE YOUNG DRUMMERS: 10. rujna 2019. u 24:00

EARLY BIRD REGISTRACIJE: 13. kolovoza 2019. do 24:00

OBJAVA FINALISTA: Srijeda, 16. listopada 2019. tijekom dana

GALA DODIJELA NAGRADA GOLDEN DRUM: Petak, 18. listopada 2019., u 20:30

26. GOLDEN DRUM FESTIVAL: 17.-18. listopada 2019.

Više o Golden Drum Festivalu www.goldendrum.com

Priručnik za prijave: https://goldendrum.com/wp-content/uploads/2019/06/26_Golden_Drum_EntryHandbook.pdf

Pristup sustavu prijave i registracije: https://engine.goldendrum.com

Registracija za medijske akreditacije https://engine.goldendrum.com/accreditation

Media kit: https://goldendrum.com/inc/uploads/2019/06/26GD_MediaKit.pdf

Medijski materijali za download: https://goldendrum.com/press/media-materials