NE I AUTOMOBIL

Za čak milijun kuna moguće je dobiti ovaj interijer Bugatti Veyrona

05.12.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Milijun kuna popriličan je budžet za kupovinu automobila. Ova svota prosječnom kupcu može omogućiti pristup brojnim poželjnim modelima iz različitih segmenata - od sportskog do premium SUV

Nažalost većina hiperautomobila, barem onih funkcionalnih, teško se može naći u ovom cjenovnom razredu, no kako dokazuje ovaj oglas na popularnom servisu eBay, za milijun kuna moguće je dobiti bar jedan njihov dio - u ovom slučaju interijer Bugatti Veyrona iz 2008.

Kako doznajemo, riječ je o kompletnoj kožom presvučenoj unutrašnjosti, koja uključuje sjedala, sigurnosne pojaseve, upravljač, prednji pretinac, konzolu i unutrašnje panele vrata s pripadajućim kontrolama, u potpuno novom stanju.

Prodavač, trgovac automobilima Braman Motors iz Miamija, čak napominje da navedene komponente nikad nisu korištene, te kako su bile čuvane u klimatiziranom okruženju kako bi besprijekoran status bio očuvan.

Interijer odgovara svim Veyronima proizvedenim u razdoblju od 2006 do 2015, a uz nešto više truda vjerojatno ga je moguće prilagoditi i drugim vozilima.

Vrijedi li ovaj set čak 157 prosječnih hrvatskih plaća teško je reći, no cijena rabljenih Veyrona na tržištu kreće se oko 8 milijuna kuna.

Bugatti Veyron interijer Izvor: Promo fotografije / Autor: eBay.com