kad je najteže

[VIDEO] Smisao za humor ili kako pretvoriti zdrobljeni auto u umjetničko djelo?

20.08.2020 u 15:09

Bionic
Reading

Kako i u najtežim situacijama treba sačuvati vedar duh pokazao nam bračni par iz SAD-a, koji se dosjetio duhovite ideje i zabio metalnu oznaku u stilu označavanja muzejskih eksponata u travnjak ispred svog uništenog Forestera

Zanimljiva priča stiže nam iz Chicaga u SAD-u, a riječ je o bračnom paru Mazrimas-Levitt koji su se suočili s posljedicama nedavnog olujnog nevremena u dijelu grada u kojem žive. Naime, njihov SUV Subaru Forester, koji je bio parkiran na ulici ispred njihove kuće, zdrobilo je ogromno drvo javora i potpuno ga zgnječilo.

'Čuli smo udar groma tijekom oluje, ali nismo imali pojma da se srušilo stablo', rekao je Joe Mazrimas. 'Ali kad je oluja oslabila, pogledali smo kroz prozor i ostali bez riječi. Ovo masivno stablo je palo točno na naš automobil.'

'Nakon što su stablo uklonile gradske komunalne službe, naš je 'zgnječeni' ostao na mjestu zbog kašnjenja našeg osiguravajućeg društva i pokušaja pronalaska vučne službe koje su bile zauzete s uklanjanjem drugih automobila oštećenih u oluji', rekao je.

Zdrobljeni Subaru Forester postao je umjetničko djelo Izvor: Društvene mreže / Autor: Joe and Diana Maz

No kako i u najtežim situacijama treba sačuvati vedar duh ovaj se bračni par dosjetio duhovite ideje i zabio metalnu oznaku, u stilu označavanja muzejskih eksponata, u travnjak ispred svog uništenog Forestera.

Kako javlja BlockClubChicago, supružnici Joe i Diana postavili su oznaku svog 'eksponata' sa službenim nazivom statue: 'Smoosh'. Uz naziv umjetničkog djela nalazi se i duhoviti natpis:

'Mixed Media (Old Growth Maple On 2011 Subaru). Artist Unknown.'

ili u prijevodu 'Mješoviti mediji (stari javor na Subaruu iz 2011.). Izvođač nepoznat.'

Uz to, na ploči se nalazi i QR kôd, koji vas vodi na stranicu YouTube-a na kojoj možete vidjeti ubrzani video rasčišćavanja srušenog debla i granja srušenog javora s njihovog Subarua.

Njihova duhovita reakcija mnogima je izmamila osmjeh na lice.