NOVA OFENZIVA MARKE CITROËN

Stigao je novi Citroën C3

27.06.2017 u 09:18

  • +3

Citroen C3

Izvor: Promo fotografije / Autor: Citroën

Bionic
Reading

CITROËN predstavlja novi Citroën C3 i tako obnavlja svoj najprodavaniji model, koji je od 2002. proizveden u više od 3,5 milijuna primjeraka. Svojom osobnošću izražajnih boja, novi C3 ruši ustaljena tržišna pravila te donosi svježinu i optimizam. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja

Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Naposljetku, opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën™, ugrađena kamera visoke razlučivosti koja omogućuje dijeljenje slika i videa, a predstavljena je prvi put u svijetu.

Novi C3 donosi val svježine u svijet automobila. Svestrana limuzina ruši stereotipe te se ističe kao energičan i raznobojan automobil dražesne osobnosti.

'Uz sva obilježja marke CITROËN, novi C3 fantastičan je adut koji će marku uzdignuti na novu razinu. Velik je to napredak za naš najprodavaniji model, koji predstavlja gotovo 20 % automobila prodanih u Europi. Njegova snažna osobnost i udobnost znat će zavesti nove kupce koji očekuju karakter i suvremenost, te će pomladiti imidž marke.'  Linda JACKSON – generalna direktorica marke CITROËN.

Novi Citroën C3 samo je srce vrijednosti marke CITROËN:

'OPTIMISTIC' zahvaljujući odvažnom dizajnu. Već se na prvi pogled ističe jedinstven oblik novog C3. Visok i karizmatičan prednji blok i široke konture automobilu daju mu snažan i energičan stav. Po glatkoj silueti, vizualnom potpisu i bojama taj je model moderan i u skladu s vremenom. Jedinstvenu osobnost naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Taj je automobil pristupačan na tržištu kako bi svatko u skladu sa svojim željama mogao imati automobil snažnog karaktera. Izvana, novi C3 može krasiti dvobojna karoserija s 3 boje krova, koje prate obojani detalji na svjetlima za maglu, kućištima osvrtnih zrcala, stražnjim staklima i na Airbump-u®. U unutrašnjosti su dostupna 4 paketa uređenja, kako bi svatko mogao izabrati unutrašnjost koja odgovara njegovoj osobnosti . Kabina odmah ostavlja dojam prostranosti te je naglašena izradom sjedala i dizajnom armaturne ploče vodoravnih pročišćenih linija.

'HUMAN' zahvaljujući zadovoljstvu koje pruža. S programom Citroën Advanced Comfort®, prema kojem je osmišljen novi C3, Citroën mijenja obilježja udobnosti i donosi svoju suvremenost. Već pri ulasku u vozilo osjeća se pravo zadovoljstvo zahvaljujući sjedalima koja su vizualno ugodna i fizički udobna, panoramskom ostakljenom krovu koji kabinu preplavljuje svjetlošću, domišljatim pretincima ili pak prostranom i privlačnom prostoru. Taj je doživljaj naglašen obradom boja i materijala koja je nadahnuta svijetom namještaja i putovanja pa se u novom C3 osjećate kao kod kuće. Naime, novi C3 svojim putnicima nudi utočište koje putnike štiti od vanjske okoline te ih zaklanja od ceste. Nudi jednostavniju upotrebu zahvaljujući, na primjer, dodirnom tabletu od 7’’ na kojem su dostupne sve funkcije te opciji otključavanja i pokretanja vozila bez ključa. Novi C3 ima 5 vrata te je praktičan, a istodobno i kompaktan uz duljinu od 3,99 m.

'SMART' zahvaljujući tehnologijama u korak s vremenom. CITROËN nudi ConnectedCAM Citroën™ kao svjetsku premijeru. Širokokutna kamera visoke razlučivosti povezana s internetom savršeno je ugrađena te omogućuje da slikama ili videom ovjekovječite životne trenutke te da ih zatim objavite na društvenim mrežama ili ih sačuvate za sebe. Novi C3 nudi i niz opreme koja vozaču pojednostavnjuje život: navigacijski sustav 3D s glasovnim prepoznavanjem i povezan s internetom, kamera za vožnju unatrag, upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka i nadzor mrtvog kuta. Učinkovitost novog modela C3 odražava se i u gami snažnih i ekonomičnih motora: benzinskih PureTech i dizelskih BlueHDi te u automatskom mjenjaču najnovije generacije EAT6.

'Svojim jedinstvenim oblikom, personalizacijom i internetskim uslugama, novi C3 donosi svježinu, odvažnost i suvremenost, te utjelovljuje strategiju marke CITROËN' izjavio je Xavier Peugeot – direktor za proizvod marke CITROËN.