NIJE RADIO AKUMULATOR

Kako biste vi reagirali da pod poklopcem motora pronađete pitona?

13.11.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Akumulatori su skloni otkazivanju poslušnosti, no jedan djelatnik NRMA-e, australskog ekvivalenta našem HAK-u, vjerojatno nije očekivao da će na rutinskom zahvatu paljenja motora pomoću kablova, pod poklopcem pronaći pitona

9News prenosi kako je 52-godišnji Steve Hedger minulog tjedna pozvan u pomoć nakon što je jedna obitelj u Sussexu imala problem s pokretanjem vozila.

‘Odgovorio sam na uobičajen poziv, gurnuo ruku pod poklopac motora, podigao haubu i našao se licem u lice s 1,4 metarskim pitonom’ kaže Steve koji priznaje da nije iskočio iz vlastite kože samo zato što je zmija djelovala smireno.

‘Svejedno ga ne bih dodirnuo’ priznao je novinarima. Na terenu su se ubrzo pojavili djelatnici društva za zaštitu životinja koji su izgubljenog pitona otklonili na sigurnu lokaciju.

Ne znamo kako biste vi reagirali, no nama bi srce otkazalo. Uzmite u obzir da u ovim hladnim danima mnoge životinjice traže sklonište u predjelu motora pa prije svakog jutarnjeg pokretanja automobila nije loše udariti dlanom po poklopcu.