IZLAZAK IZ NOĆNE MORE

Dva puta je napao isti manijak!

06.07.2010 u 15:49

Bionic
Reading

Na putu kući 19-godišnju djevojku je u nedjelju navečer čak dva puta zaskočio i napao isti manijak. Događaj koji se zbio u Pleternici tim je bizarniji jer je manijak djevojku nad kojom je bludničio poznavao, a napao ju je u potpuno trijeznom stanju

Pohotni 33-godišnjak svoju je žrtvu ugledao iz kafića, kada se oko 23 sata i 30 minuta, Ulicom Kralja Zvonimira u Pleternici, vraćala kući nakon izlaska. Odmah je izašao iz ugostiteljskog objekta, požurio za mladom poznanicom, a nakon što ju je sustigao, zgrabio ju je i počeo dirati po intimnim dijelovima tijela te je pokušao poljubiti.

Djevojka se ipak uspjela istrgnuti iz manijakovih ruku te je pobjegla. No, na putu kući pohotnik ju je ponovo sustigao, te ju je po drugi puta napao. Na neosvijetljenom dijelu ulice odvukao ju je u grmlje, gdje je ponovio isti scenarij. Pokušavao je nasilu poljubiti djevojku koja se bjesomučno otimala dok ju je dirao po intimnim dijelovima tijela.

Nakon dvostrukog napada manijaka, jedva punoljetna djevojka, koja je zadobila lakše tjelesne ozljede, odmah je poznanika prijavila policiji, kojoj je 33-godišnjak već poznat po narušavanju javnog reda i mira.

Počinitelj je nedugo zatim uhićen, nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i slijedi mu kaznena prijava zbog kaznenog djela bludne radnje