PREGOVORI TRAJU

Halilović se vraća u Primeru, ali ne tamo gdje svi očekuju?

18.01.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Sportski direktor HSV-a Jens Todt demantirao je pregovore s Valencijom oko odlaska na posudbu Alena Halilovića ove zime, ali i priznao da traju razgovori s jednim španjolskim prvoligašem...

Podsjetimo, 20-godišnji hrvatski veznjak stigao je prošlog ljeta u Hamburg, ali nije se nametnuo niti kod trenera Labbadije niti kod Gisdola te je na kraju završio na tribinama i nije uopće igrao u posljednja dva mjeseca.

Halilović je zbog toga od kluba zatražio odlazak ove zime, a to bi trebalo biti realizirano u obliku posudbe. Spominju se brojni klubovi kao potencijalne destinacije za nastavak Alenove karijere, a ponajviše se u zadnje vrijeme pisalo o njegovom odlasku u Valenciju. No, u HSV-u su to demantirali.

'Traju razgovori s jednim španjolskim prvoligašem, ali to nije Valencia,' tajnovita je bila nedavna izjava sportskog direktora Jensa Todta.

O kojem je klubu riječ, u ovom trenutku je teško reći, jer su se u španjolskim medijima spominjali osim Valencije još i Espanyol, Betis, Sporting Gijon te Villarreal. U koji god klub otišao, svakako će imati veće izglede ostvariti svoj potencijal na terenu, jer pokazalo se da mu nogomet u Primeri više odgovara nego u Bundesligi...