TO BI BILO ODLIČNO

Posrnuli velikan spas vidi u dovođenju Alena Halilovića!?

12.01.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dijela španjolskih i njemačkih medija, Alen Halilović ove bi zime mogao karijeru nastaviti u Valenciji, bivšem dvostrukom viceprvaku Europe koji se nalazi na samom dnu Primere i treba mu kvalitetan veznjak kako bi se konačno trgnuo...

Avantura mladog 20-godišnjeg veznjaka u HSV-u mogla bi se nazvati neuspjehom, jer gotovo da nije ni igrao tijekom jesenskog dijela sezone, no i dalje je vrlo poželjan igrač na nogometnom tržištu.

Naime, pregršt klubova iz Primere zainteresirano je za dovođenje Alena Halilovića ove zime, a pojavila se čak i informacija da o njemu razmišlja i talijanska Roma. No, dnevnik El Mundo Deportivo, kao i nekolicina njemačkih medija sada tvrdi da se u borbu za usluge talentiranog veznjaka ozbiljno uključila i Valencia, posrnuli velikan koji se ove sezone bori za opstanak u Primeri.

Bivši osvajač Kupa Uefe, dvostruki europski viceprvak i osvajač Primere u katastrofalnom je rasulu, a nedavno ga je napustio trener Cesare Prandelli koji nije vidio načina kako oživjeti momčad koja je potpuno izgubila samopouzdanje.

Valencia je zainteresirana za dovođenje Halilovića na posudbu, što je i za HSV prihvatljiva opcija jer je dao pet milijuna eura za Alena i još se nada da bi na njemu u budućnosti mogao zaraditi.

Odlazak među 'šišmiše' ne bi bio loša opcija za našeg mladog reprezentativca, jer definitivno ima mjesta za njega u ekipi koja pokazuje malo ove sezone, a ako u redovima Valencije zablista, to će se cijeniti i u europskim okvirima i neće se morati brinuti za nastavak svoje karijere...