SUŠA JE GOTOVA

Mandžo konačno odahnuo, a njegov trener još i više!

27.10.2016 u 12:56

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri priznaje da mu je laknulo što je Mario Mandžukić konačno zabio svoj prvi gol u dresu Juventusa ove sezone te da je zadovoljan njegovom suradnjom na terenu s Higuainom...

Možda je utrpao čak četiri gola u dvije utakmice protiv Kosova i Finske za hrvatsku reprezentaciju, no Mario Mandžukić morao je čekati sve do kraja listopada kako bi po prvi put zatresao mrežu u dresu Juventusa ove sezone.

Dogodilo se to ove srijede u dvoboju protiv Sampdorije u kojem je naš napadač krenuo od prve minute i nije mu trebalo puno vremena da prekine post. Već u 4. minuti zabio je na asistenciju Cuadrada.

Nema sumnje da je Mariju laknulo nakon prekida golgeterske suše, a jednako se osjećao i trener Juventusa.

'Sretan sam zbog Mandžukića, zaslužio je taj gol. On i Higuain dobro su surađivali, sistem s dva napadača dobro funkcionira. Bila je to druga utakmica na kojoj su igrali zajedno i bila je bolja od prve. Sada treba poraditi na još boljem njihovom razumijevanju,' izjavio je Massimiliano Allegri nakon susreta te priznao da još nije siguran hoće li za vikend u derbiju protiv Napolija obojicu staviti u prvu momčad ili samo jednog.