futsal

Pogledajte kako je Dinamo u paklu Doma spotova srušio Pulu i približio se finalu

26.04.2024 u 22:38

Bionic
Reading

Fusal Dinamo je u trećoj utakmici polufinalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske pobijedio Stanoinvest Futsal Pulu 5:2 i seriji na tri pobjede poveo 2:1. Korak do finala stigao je i Olmissum koji je 4:2 nadigrao Square

Pred ispunjenim tribinama Doma sportova II vidjeli smo sjajnu utakmicu i veliku predstavu domaćeg trojca Tihomir Novak – Perić – Gudasić.

Sjajni Novak je postigao tri pogotka i upisao asistenciju, a za sva tri pogotka mu je asistirao Perić. Dva lijepa pogotka postigao je Gudasić, dok su za goste Dean Moravac i Tchato.

  • +15
Futsal: Dinamo - Pula 5:2, 26.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Dvije tisuće navijača je nosilo domaćine do vodstva 2:1 u polufinalnoj seriji te će se u nedjelju Futsal Dinamo pred svojim navijačima pokušati plasirati u finale i nastavak borbe za obranu titule. 

Pogledajte sažetak utakmice 

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

U trećem dvoboju polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske omiški Olmissum je slavio protiv dubrovačkog Squarea rezultatom 4:2 i tako poput Dinama došao na korak do plasmana u finale.

Gosti su rano poveli golom Guilhermea, no Omišani su do odmora izjednačili, a u nastavku potpuno preokrenuli rezultat i na koncu ostvarili vrijednu pobjedu kojom dolaze na korak do finala uoči četvrtog dvoboja koji je na rasporedu u nedjelju na omiškom Ribnjaku.

  • +3
Futsal: Olmissum - Square 4:2, 26.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL