ODLUKA NA TRENERU

Hoće li nakon ovog Kramarić konačno smjeti igrati?

26.08.2015 u 09:23

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nije dobio ni minute u tri utakmice Premiershipa ove sezone, no reagirao je na pravi način zabivši pogodak za Leicester City u utorak u Liga kupu u pobjedi protiv Buryja...

Mladi 24-godišnji reprezentativac stigao je ove zime u Leicester u zvučnom transferu iz Rijeke, no nije se naigrao pod trenerom Nigelom Pearsonom koji ga je i doveo. Kad je došlo do smjene na klupi, a klub preuzeo Claudio Ranieri, nadali smo se da će Kramarićeve kvalitete doći do izražaja, no malo se toga promijenilo.

U prve tri utakmice Premiershipa Leicester City ulovio je čak sedam bodova, no Andrej nije dobio priliku čak ni kao džoker s klupe. Ipak, ovog utorka zaigrao je od prve minute u Liga kupu protiv niželigaša Buryja i reagirao je na pravi način.

Kramarić je krasnim dalekometnim udarcem svladao domaćeg golmana, zabivši svoj prvi gol u novoj sezoni. Naš je napadač odigrao 65 minuta, a 'lisice' su prošle dalje uz tri pogotka i asistenciju Dodooa, junaka susreta.

Andrej je pokazao da može, a sad je odluka na Ranieriju. Bilo bi lijepo da ga barem uvede s klupe na sljedećoj utakmici protiv Bournemoutha u subotu...