uzbudljiv dan

Bundesliga: Pogledajte poteze Olma i Kramarić za nogometne sladokusce

13.04.2024 u 19:28

Bionic
Reading

Bayern, Borussia Dortmund i Leipzig ostvarili su pobjede u 29. kolu Bundeslige, dok je Andrej Kramarić upisao asist za gol u porazu Hoffenheima

Bayern je u Muenchenu s 2-0 pogocima Rafe Gueirreira (65) i Thomasa Muellera (90+3) teškom mukom svladao "davljenika" Koeln i tako odgodio proslavu naslova Bayera, koji Bavarcima bježi 13 bodova. Klub iz Leverkusena osvojit će prvi naslov u povijesti ako u nedjelju svlada Werder.

U borbi za četvrto mjesto i Ligu prvaka Leipzig je golovima Danija Olma, Bena Šeška i Lucasa Opende slavio na svom travnjaku s 3-0 protiv Wolfsburga, za koji je Lovro Majer igrao od 55. minute.

>> Fantastičan gol te asistenciju bivšeg igrača Dinama Danija Olma pogledajte OVDJE.

Leipzig ima tri boda više od Borussije Dortmund, koja je slavila u gostima kod imenjaka iz Gladbacha s 2-1. Dortmund je s dva gola Austrijanca Marcela Sabitzera poveo s 2-0, a nakraju je morao s igračem manje, jer je isključen Adeyemi (55), grčevito braniti pobjedu.

Kramarić je 19. minuti lijepo asistirao Čehu Kaderabeku za vodstvo Hoffenheima kod Mainza, no njegova momčad je potom primila četiri gola i izgubila.

>> Sjajnu Kramarićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore