bundesliga

Andrej Kramarić zabio sjajan gol, zapljeskao mu je i trener

07.04.2024 u 17:54

Bionic
Reading

U susretu 28. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je pobijedio Augsburg 3-1, a drugi gol na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić

Domaćin je poveo u 17. minuti golom Wouta Weghorsta, a samo tri minute kasnije hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić je lijepim golom s 20 metara povećao na 2-0. Bio je to njegov deveti ligaški gol ove sezone.

Kramarić je primio loptu na nekih dvadesetak metara od gostujućeg gola, mirno je naciljao te nepogrešivo s 18 metara plasirao loptu u sam lijevi kut.

Ermedin Demirović je u 61. minuti vratio nadu gostima, no Ihlas Bebou je golom u sudačkoj nadoknadi razriješio sve dvojbe.

>> gol Andreja Kramarića pogledajte OVDJE.

Kramarić je u pobjedničkim redovima igrao do 75. minute, dok je Kristijan Jakić na suprotnoj strani igrao samo 12. minuta. Hrvatski veznjak, koji je na zagrijavanju imao problema s desnim gležnjem, je počeo od prve minute, ali je zbog ozljede morao već u 12. minuti napustiti teren. Dion Drena Beljo je za Augsburg igrao od 75. minute.

Hoffenheim je ovom pobjedom prekinuo niz od tri uzastopna poraza, dok je Augsburg upisao prvi poraz u zadnjih šest kola. Obje momčadi sada imaju po 36 bodova, Augsburg je sedmi, a Hoffenheim stepenicu niže.

Na vrhu je Bayer Leverkusen sa 76 bodova, čak 16 više od Bayerna i Stuttgarta.

Standings provided by Sofascore