'IZGUBIO SAM BRATA'

Perišić u šoku nakon tragedije: Bol je prevelika!

11.01.2015 u 09:51

Bionic
Reading

Nakon što je u subotu poginuo mladi 20-godišnji veznjak Bernard Malanda Adje, suigrači se i kolege putem društvenih mreža opraštaju od njega, među njima i Ivan Perišić...

Velika tragedija pogodila je Wolfsburg, drugu momčad na ljestvici Bundeslige. Belgijanac Bernard Malande Adje poginuo je u prometnoj nesreći, nakon što se automobil kojim nije sam upravljao zabio u drvo na putu prema zračnoj luci.

Malanda je trebao odletjeti na klupske pripreme u Južnu Afriku, ali zbog neprilagođene brzine vremenskim uvjetima, sve je završilo tragedijom.

Nakon tragedije nogometaši diljem svijeta putem društvenih mreža emotivno se opraštaju od Malande, posebno kolege reprezentativci Belgije te igrači Wolfsburga, u kojem igraju i dva hrvatska nogometaša, Perišić i Olić.

'Ne znam što reći od šoka, tuge i nevjerice. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Riječi su suvišne, a bol prevelika. Izgubio sam suigrača, prijatelja, mlađeg brata i momka čiji će osmijeh uvijek ostati u sjećanju,' napisao je Ivan Perišić na svojem Instagram profilu.

'Izgubio sam fenomenalnog prijatelja. Počivaj u miru, prijatelju, uvijek ćeš biti uz nas,' napisao je pak najbolji igrač 'vukova' i reprezentativni kolega Kevin De Bruyne.