NIŠTA OD ODLASKA

Jajalo: S Kölnom želim opet igrati u prvoj ligi

18.06.2012 u 13:58

Bionic
Reading

Njemački Köln prošlu je sezonu ispao u drugu ligu, no to nije obeshrabrilo njihove navijače koji su bučno dočekali igrače na početku priprema za novu sezonu

Iznenađen je prijemom navijača bio hrvatski nogometaš Mato Jajalo (24) tijekom prvog dana priprema u novom njemačkom drugoligašu Kölnu.

'Ovako pozitivan doček sigurno nisam očekivao. Da budem iskren, nisam znao kakvo raspoloženje vlada nakon užasnog drugog dijela prošle sezone i ispadanja iz prve lige. No, navijači su nas dočekali raširenih ruku i to je doista sjajno', rekao je potencijalni hrvatski reprezentativac za Express.

Podsjetimo, Köln je jesenski dio prošle sezone završio na prilično visokom desetom mjestu, da bi u nastavku bundesligaškog natjecanja doživio potpuni krah. Osvojio je samo devet bodova i sa 17. mjesta pao u drugoligaško društvo.

'Još uvijek to pokušavam prožvakati. U zadnjih je šest mjeseci sve krenulo u krivom smjeru. Isto tako i meni osobno. Odjednom više ništa nije funkcioniralo', istaknuo je Jajalo, ustvrdivši kako nije razmišljao o odlasku iz Kölna s kojim ga ugovor veže do 2015. godine.

'Apsolutno nisam razmišljao o napuštanju kluba. Znate, ovo mi je drugo ispadanje u drugu ligu u tri godine. Kad mi se to dogodilo sa Sienom, odmah sam došao u Köln. No, ovaj put ne želim otići. Ako moram igrati u drugoj ligi, onda neka to bude s Kölnom. Naravno da se želim što je moguće prije vratiti u prvu ligu. A uz ovakvu podršku navijača, to je i moguće', zaključio je nekadašnji veznjak Slaven Belupa.