BOMBA

Hajduk sprema novi senzacionalni transfer. Turski mediji već ga vide uz Perišića

25.03.2024 u 09:09

Bionic
Reading

Premda je Hajduk značajno smanjio izglede za osvajanje naslova prvaka Hrvatske neočekivanim porazom od Lokomotive na Poljudu 1:2, Splićani su i dalje u igri za oba nacionalna trofeja

Na tom putu osim Rijeke, koja je lider prvenstva i u ovom trenutku izgleda, igra i ima gard prvog favorita SuperSport HNL-a, Bijelima stoji Dinamo s kojim će se Splićani sastati dva puta u nizu na Poljudu. U subotu 30. travnja s početkom u 19:30 sati (MAXSport 1. MAXSport) u sklopu prvenstva, a četiri dana kasnije (3. travnja, 19 sati, MAXSport 1, MAXtv) u polufinalu SuperSport hrvatskom nogometnom kupu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

No, kako god sezona završila Hajduk već misli na sljedeću. Vratio se Ivan Perišić na travnjake do kraja ove sezone ili ne, sigurno je da će u sljedećoj biti udarna igla splitske momčadi, a priključit bi mu se mogao još jedan brončani Vatreni sa Svjetskog prvenstva, vrsni golgeter - Ante Rebić.

Turski Fotomac javlja kako Rebić napušta turski Bešiktaš na ljeto. To je očekivana vijest jer ga je trener je Fernard Santos izbacio iz konkurencije ta prvu momčad, no ovaj medij otkriva i kao je potencijalna sljedeća destinacija Poljud i bijeli dres.

Rebić je nakon Milana stigao u Bešiktaš i odigrao 23 utakmice te je damo sedam puta bio u prvoj postavi. Zabio je jedan gol i imao premalo, a zadnji puta igrao je početkom veljače. Rastanak se primakao, čeka se rasplet. Njegov dolazak na Poljud značajno bi podignuo konkurenciju u napadu Bijelih u kojem strši Marko Livaja, a zbog kasnog priključenja i ozljede malo participira Nikola Kalinić. Istovremeno porasla bi i kvaliteta lige i zanimanje za SuperSport HNL.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.