HOĆE LI BITI GUŽVE?

Hajduk objavio kada počinje prodaja ulaznica za okršaje s Dinamom

18.03.2024 u 17:19

Bionic
Reading

Kraj ožujka i početak travnja, točnije 30.3. (19.30 sati MAXSport 1, MAXtv) te 3.4. (19 sati) rezervirani su za dva okršaja najvećih hrvatskih klubova, Hajduka i Dinama. Riječ je o utakmicama SuperSport HNL-a i SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a obje će se igrati na Poljudu

Iako je potaz od Lokomotive zasigurno utjecao na raspoloženje među Hajdukovim navijačima, ne sumnjamo da će tribine na oba poljudska derbija biti pune.

I zato za sve navijače Bilih stiže važna obavijest. A odnosno se na početak prodaje ulaznica.

Obavijest sa stranice HNK Hajduka prenosimo u cjelosti.

U srijedu 20. ožujka u 10 sati započinje prodaja ulaznica za dva derbija između Hajduka i Dinama koja se u četiri dana razmaka igraju na poljudskom stadionu. Prvi, prvenstveni, na rasporedu je u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati, dok se utakmica polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igra četiri dana poslije, u srijedu 3. travnja s početkom u 19 sati.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Do dana utakmica pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je sada preko 104 tisuće u novoj kalendarskoj godini.

Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

Napomena: Za sve one koji odluče svoju ulaznicu kupiti u Odjelu za članstvo, kako bi se smanjile gužve, bit će aktivan redomat. Redni brojevi će se početi dijeliti u srijedu od 8 sati, a status svog rednog broja može se pratiti online, bez potrebe dužeg čekanja u redu.

Zbog ograničenog broja ulaznica i prodaje na drugim prodajnim mjestima, posjedovanje rednog broja ne znači osiguranu ulaznicu.

Kako bi iskoristili svoje pravo prvokupa ulaznice, prilikom kupovine trebate pripremiti svoj članski broj i datum rođenja. Vodič za online kupovinu ulaznice možete pogledati ovdje. Ako niste još dobili svoju člansku iskaznicu, članski broj možete saznati na nekoliko načina koji se mogu pročitati ovdje.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na 'SIDI NA MOJE MISTO'. Više pročitajte na: SIDI NA MOJE MISTO.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel