TKO JE TU LUD?

Glasina više nije glasina! Bivši vozač otkrio da je šokantan scenarij u F1 - blizu

20.03.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Trostruki F1 prvak Max Verstappen zaista bi mogao završiti u Mercedesu, barem je to mišljenje jednog bivšeg vozača iz ovoga sporta

Glasina više nije glasina. Tema oko prelaska Nizozemca iz pobjedničke momčadi u Mercedes sve je aktualnija, a sve je krenulo zbog seks skandala u koji je bio umiješan šef Red Bulla Christian Horner.

Johnny Herbert (59), britanska trkaća legenda, otkrio je da je čuo da je dogovor da trostruki svjetski prvak promijeni momčad 'blizu', ali smatra da bi Red Bull trebao učiniti što može da to spriječi.

Osvrnuo se na skandal Hornera i jedne zaposlenice, a cijela priča je završila u korist šefa Red Bulla, iako su posljedice ostale i prijete raspadu Red Bulla.

'Nije to dobra stvar za F1, to ne pomaže situaciji za Red Bull koji ima najboljeg vozača na svijetu u ovom trenutku. Vrlo su blizu izbacivanja Maxa Verstappena iz momčadi, čuo sam da je vrlo blizu dogovoru s Mercedesom.'

Herbert je sugerirao da bi Red Bull bio 'glup da dopusti najboljem vozaču F1 da napusti njihov tim kao rezultat raspada.

'Čini se kao glupa stvar, njihov najveći adut nije Christian Horner', govorio je Herbert koji smatra da bi baš šef Red Bulla trebao otići zbog svoje 'arogancije'.

Ode li Verstappen u Mercedes, vjerojatno bi zamijenio Lewisa Hamiltona koji je najavio da će napustiti Srebrne strijele i pridružiti se Ferrariju na kraju sezone.