JE LI TO MOGUĆE?

Max Verstappen ostao je tajanstven; bila bi to najveća senzacija u povijesti Formule 1

19.03.2024 u 06:15

Bionic
Reading

Aktualni prvak Max Verstappen nije u potpunosti isključio mogući prelazak iz Red Bulla u Mercedes

Zvuči kao nešto nemoguće, ali ako znamo da će Lewis Hamilton od sljedeće sezone voziti za Ferrari, onda je zapravo sve moguće. Mercedes trenutno ima otvoreno mjesto za 2025. nakon što se sedmerostruki prvak odlučio pridružiti talijanskoj momčadi, a Verstappenovo ime je odjednom iskočilo kao mogući kandidat.

Verstappen ima potpisan ugovor s Red Bullom do kraja 2028., ali je tijekom vikenda za Veliku nagradu Saudijske Arabije nagovijestio da će njegova budućnost biti upitna ako savjetnik Helmut Marko napusti momčad.

Prije nego što će zabilježiti svoju 56. pobjedu u karijeri, Verstappen se osvrnuo na razgovor o potencijalnom prelasku u Mercedes, a šef momčadi Toto Wolff je siguran da Nizozemac jednostavno želi biti u najbržem bolidu koji može imati.

'Znate da nitko nikada ne bi vidio Lewisa u Ferrariju. Tako i mom životu nikad ne znaš što će se dogoditi ili što ti dolazi, što god se događa oko tebe ili što bi moglo utjecati na tebe. Dakle, nikada ne možete reći 100% da će tako biti. Tako pristupam svom životu, ali i ne razmišljam previše o tome, jako sam opušten i sretan', ostao je zagonetan Nizozemac.