PRIMILI SE ZA GLAVU

Dinamova važna karika na promociji novog dresa Vatrenih otvoreno o ozljedi

18.03.2024 u 19:37

Bionic
Reading

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije, Martin Baturina, u nedjeljnoj utakmici Dinama i Rudeša u 62. minuti uhvatio se za 'zadnju ložu', te je morao napustiti teren

Stigao je Martin Baturina ovog ponedjeljka na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije, ali prije toga obavio je pregled.

Iz Dinama su otkrili o kakvoj je ozljedi riječ.

'Martin Baturina odradio je liječnički pregled na kojem je ustanovljeno da je zadobio istegnuće zadnje lože. Zbog navedene ozljede, Martin će ostati u klubu kako bi krenuo s rehabilitacijom te će preskočiti nadolazeće okupljanje s reprezentacijom Hrvatske. Bati, želimo ti brz i uspješan oporavak te da se što prije vratiš na teren!', stoji u priopćenju s Maksimira.

Na promociji novog hrvatskog dresa, o tom je problemu govorio i Martin Baturina.

'U dobrom sam stanju, bio sam na toj magnetskoj rezonanciji. Rekli su mi da me neće biti tjedan i pol, možda dva. Vidjet ćemo sve. Dakle, nije onako kako se pisalo, već samo tjedan dana. Hvala Bogu. Na moju žalost, propuštam ovu reprezentativnu akciju. Jer san mi je biti ovdje', rekao je Baturina.

>> Ovo je dres u kojem će Modrić i društvo igrati na Euru; Sosa ima jednu želju

No, do Eura ima vremena i za oporavak i zadržavanje forme.

'Sve je na meni. I hoću li dobro igrati. Moram se dokazivati, a to je jedini put do vrha. Trebam vjerovati u sebe. Istina, na početku nisam bio onaj pravi, nadam se samo da ću nastaviti u ovoj formi u kojoj sam sada'.

Osvrnuo se Baturina i na suparnike na Euru.

'Mogli smo i bolje proći, ali mi smo Hrvatska i možemo svakoga pobijediti'.

Izjava Martina Baturine Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
Sažetak utakmice Rudeš - Dinamo 0:3 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +20
Predstavljanje novih dresova hrvatske reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac