TV HRVATSKI TOP MODEL

Kristina: Nisam bila pijana!

Kristina Petričević, djevojka koja je napustila 'Hrvatski top model', nezadovoljna je emisijom te smatra da je pogrešno predstavljena, no sretna je jer se vratila fakultetskim obavezama

Djevojka koja će svima zasigurno ostati u sjećanju zbog nezgode u bazenu, kada je za potrebe podvodnog snimanja  skočila u njega u dugoj haljini koja joj je prekrila glavu. Od težine mokre haljine Kristina nije mogla izaći iz vode te joj je bila potrebna pomoć fotografa i asistenta.

Nakon ludog izlaska s ostalim kandidatkinjama popularnog showa te očijukanja s dečkima, mlada Bračanka je odlukom žirija napustila 'Hrvatski top model', za kojim, kako tvrdi, nimalo ne žali.

Za Večernji list Kristina je izjavila: 'Sretna sam što sam se vratila na fakultet i mogu raditi sve što volim.' Izgleda da je euforija uzrokovana izlaskom iz emisije i povratkom kući mladu Kristinu potaknula da se vrati starim strastima, poput slikanja.

Isto tako kaže da se razočarala u bivšu prijateljicu iz showa, Anđelu, te je za Večernji list izjavila: 'Anđela je cijelo vrijeme znala gdje sam i s kime sam. No glumila je iznenađenje, podigla uzbunu u hotelu i produkciji te od mene napravila crnu ovcu. Tko je to gledao, mislio je da sam bila pijana i da sam se ljubakala s dečkima iz Austrije. A ljudi ne znaju da nikad ne pijem alkohol i da su turisti bili homoseksualci.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više