BOSANSKI MISTERIJ

Knjaz i Hadžihafisbegović u borbi za Tarika

27.10.2009 u 13:52

Bionic
Reading

Knjaz i baka Slavica odlučili su uz pomoć Emira Hadžihafisbegovića rastjerati oblake oko još jednog vječnog misterija - biti Bosanac. Usput su se porječkali oko Tarika Filipovića i ostalih velikih hrvatskih Bosanaca. I obratno

Premda su misteriji nestalne pojave - mijenjaju se poput godišnjih doba, društvenih uređenja i zajednica naroda, jedan među njima s godinama ne zastarijeva, već uporno kvari miran san akademicima.

Biti Bosanac – mnoga se umna glava razbila pitajući se što to točno znači. Tek su se povijesnim susretom junaka 'Najvećih hrvatskih misterija' i Emira Hadžihafizbegovića stvorile pretpostavke koje bi mogle pomoći razrješenju ovog misterija. Jesu li gore navedeni autoriteti u tome uspjeli ili su tek tratili vrijeme ćaskajući na tepihu posred glavnog zagrebačkog trga, samo je jedno u nizu hamletovskih pitanja. Odgovore nudi Robert Knjaz u utorak u 20 sati na RTL Televiziji, stoga ne propustite novo razotkrivanje još jednog starog misterija.

Do potpunog večernjeg razotkrivanja nudimo vam ekskluzivnu prepirku oko najvećeg Bosanca u Hrvatskoj - Tarika Filipovića. Tko je izvukao deblji kraj, a tko voditelja 'Milijunaša', pogledajte u prilogu: