SHOW NOVE TV

U Supertalentu zapjevala potencijalna pobjednica

02.10.2009 u 22:19

Bionic
Reading

11-godišnja Antonija otpjevala je pjesmu Lize Minnelli iz filma 'Cabaret', zadivila publiku i oborila s nogu žiri, a Merlić je s neskrivenim oduševljenjem priznao da smo možda dobili pobjednicu cijelog showa

Znajući što imaju pred sobom, odnosno kakvi su se sve kandidati samouvjereno prijavili da bi dokazali da su supertalentirani, ekipa showa Supertalent u drugoj je emisiji znalački posložila prijavljene, ostavivši najbolje za sam kraj.

Ovoga petka show je krenuo iz Splita kolopletom narodnog veselja - kroz talentirane obitelji i KUD-ove, preko balerina, lascivnih maloljetnica koje žele biti estradne zvijezde, odličnog breakdancera Tonyja i satirične grupe Ridikuli sa Šolte koja je nasmijala gledatelje (kao i žiri), ali je nastup bio na rubu neukusa i vulgarnosti. Potom je uslijedila ekipa talentiranih Slavonaca i Slavonki jer je prikazan best of iz Osijeka, a među njima i neodoljivi dječji tamburaški bend Šokci, koji čine četiri brata i sestra, zatim otužni soboslikari koji plešu na ljestvama i KUD Grančice iz Đeletovaca, no nitko nije baš privukao posebnu pažnju.

Talenti iz Rijeke započeli su s DJ Dav Jamom, odnosno Davidom Jambrovićem poznatim i kao DJ Pimp (nekadašnji čaln rap grupe Ugly Leaders) koji je svojim nastupom ostavio sve bez daha, ne znajući što da misle o sempliranju i scratchanju s video insertima članova žirija i Jadranke Kosor. Prošao je! Potom je uslijedila sva sila plesnih grupa pa izvjesni Enis koji je, za ne povjerovati, izveo slovensku polku i prošao jer ju je sjajno odsvirao na harmonici, dok je publiku na noge digla pastirica Marijana iz Like koja čuva ovce i pjeva u restoranu i silno bi željela postati pjevačica, ali to joj se sigurno neće dogoditi u showu Supertalent. Međutim, Ninu Badrić iskrenuo je dirnuo i izmamio joj suze nastup 13-godišnjeg Matea, čiji glas je zapanjio sve osim Merlića koji ga jedini nije pustio.

Supertalent žiri

Drugo izdanje Superatalenta završilo je u Splitu s nesmiješnim klaunovima Bobom i Lolom, Duom Štikla, trbušnim plesom djevojčica s Korčule u dobi od 5 i 7 godina, simpatičnom koreografijom, odnosno parodijom Severinine 'Štikle' (muškarac umjesto Severine i žene s brkovima umjesto klape), sjajnim imitatorom zvukova Markom iz Imotskog te fantastičnom Antonijom koja je otpjevala pjesmu 'Cabaret' Lize Minnelli i ostavila sve bez daha, natjeravši čak i Merlića da zaključi da smo možda dobili pobjednika Supertalenta jer Antonija Dora Pleško je sa svojih 11 godina zvučala uvjerljivije od većine domaćih pjevačica i gotovo jednako energično kao i Liza Minnelli u filmu 'Cabaret'.

Bilo je to još jedno izdanje hrvatske verzije najgledanijeg TV showa na svijetu koji je ponovno ponudio pregršt zabave i smijeha. A pogledajte kako je na sceni izgledala Antonija, 11-godišnja Liza Minnelli: