'POD KUPOLOM'

Serija snimljena prema knjizi Stephena Kinga stiže na HTV

09.10.2014 u 15:04

Bionic
Reading

Snimljena prema istoimenom bestselleru Stephena Kinga, nova fascinantna serija 'Pod kupolom' od 15. listopada počinje se prikazivati na programu HTV-a te otkriva kako se obični ljudi nose s neobjašnjivim i zastrašujućim događajem

Je li to teroristički čin, natprirodan događaj ili Božja volja? To si pitanje postavljaju stanovnici uspavanog gradića Chester's Milla kad ih nevidljiva kupola iznenada odvoji od ostatka svijeta. Nedugo zatim počinje niz neobjašnjivih događaja, ruši se avion, tinejdžeri doživljavaju vizije, a svakodnevica dotad mirnog gradića počinje se otimati kontroli. Izolirani od civilizacije i prisiljeni da sami pronađu spas, mještani se moraju suočiti s nizom opasnosti, spletki te međusobnom borbom za opstanak.

Od tajanstvenog posjetitelja s ubojitom tajnom, preko vlastohlepnog političara kojeg glumi Dean Norris iz hit serije 'Breaking Bad', pa sve do ljubavnika i neznanaca koji očajnički žude za slobodom, ova će vas napeta drama zaintrigirati i zabaviti. Dodajmo kako je među izvršnim producentima serije uz Stephena Kinga i slavni Steven Spielberg čije ime zasigurno jamči dobru zabavu. Stoga vas pozivamo da osjetite nalet adrenalina uz uzbudljivu televizijsku poslasticu koja je pri prvom prikazivanju srušila rekorde gledanosti televizijske mreže na kojoj je prikazana.

Prvu epizodu serije 'Pod kupolom' gledajte 15. listopada na Drugom programu HTV-a s početkom u 21 sat.