tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+11

POVRATAK U SERIJU

Fatalna Lejla je živa!

Nakon što su svi mislili da je mrtva, Lejla se vraća u 'Larin izbor'

Datum objave:
7.11.2012 14:54

Zadnja izmjena:
7.11.2012 16:47

Vezane teme

U sutrašnjem nastavku Larinog izbora gledatelji će prepoznati jedno poznato lice – Jemenku Lejlu (Jana Milić). Nakon pronalaska sreće u ljubavnom životu s Dinkom, Lejla je nestala te su svi smatrali kako je izgubila život u oluji.

Dinko je zbog toga godinama patio te se i dan danas u svojim mislima i snovima prisjeća sretnih trenutaka s prelijepom Jemenkom. Dinko se trenutačno bori za pravdu u zatvoru, a u tome će mu pomoći svećenik Jeronim (Matija Kačan).

U sutrašnjoj epizodi, dok će zamišljen provoditi vrijeme u zatvorskom dvorištu, Dinko neće ni slutiti da ga promatra njegova ljubav Lejla koja je živa. Uskoro u narednim epizodama serije gledatelji će vidjeti emotivan susret njega i prelijepe Jemenke.

223069,220531,219379,218248

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr