TV 'KRIVI SU SUSJEDI'

Kreće nova serija o zgodama i nezgodama bračnih parova

'Brak je mrak', serija od niza skečeva iz bračnog života četiri para u različitim životnim dobima, već ovu nedjelju nasmijat će gledatelje RTL-a

Sredovječni bračni par glume Jelena Miholjević i Zlatan Zuhrić Zuhra, najmlađi par su Nika Mašković i Jan Kerekeš, malo su stariji Ines Bojanić i Ozren Grabarić, dok par umirovljenika glume Ljubica Jović i Božidar Smiljanić.

'Riječ je o svakodnevnim situacijama iz bračnog života, primjerice, dođe susjeda i malo dulje gnjavi, a suprugu to ide na živce pa smišlja kako je se riješiti. Kratke i vrlo smiješne situacije koje je teško prepričati, ali poznate su svim parovima, vjenčanim i nevjenčanim', otkriva Ines Bojanić.

Snimajući pilot-epizodu nije, kaže, unosila zgode iz vlastitoga života, odnosa sa suprugom, djecom, majkom, susjedima...

'Zajedničko je jedino to što mi se i privatno i u seriji suprug zove Davor', kaže popularna glumica.

Dok ne počnu snimanja ove nove, moderne televizijske forme, Ines će, kaže, puniti baterije za radnu jesen.

'Sa suprugom, kćeri Katjom i sinom Martinom neko ću vrijeme provesti u Slavoniji, a nekamo ćemo otići i na more, iako još ne znamo kamo. S djecom se to ne odlučuje ad hoc, sve se moramo dogovoriti, isplanirati', otkriva Ines.

Redatelj serije je Zagrepčanin Aldo Tardozzi kojemu je, otkriva, najveće veselje bilo tražiti glumce.

'Na audiciju se odazvalo više od sto naših poznatih glumaca, a odabrali smo najbolje', otkriva Tardozzi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više