TV VLADA IZ 'SURVIVORA':

Ava se zaljubila, a ja sam to okrenuo na zezanciju

Nakon povratka iz Kostarike, Martini Vrbos su, čini se, procvjetale ruže. Na sebe je skrenula pozornost i srpskih medija u kojima je njena i Nevenova svađa još uvijek glavna tema na žutim stranicama

'Kad je bila svađa, kamera je došla na pola i nitko nije vidio razlog, a razlog je itekako dovoljan za tu sekundu da ja njemu na kraju ne dam svoj tajni imunitet, zato što je bio jako bezobrazan i stvari koje ljudi nisu vidjeli su uzrokovale to', pojasnila je Martina.

A posljedice zbivanja u 'Survivoru' su mnoga romantična križanja među natjecateljima. Martini je, priča se, za oko zapeo beogradski voditelj Andrija Milošević.

'Sigurno on koji me je gledao kako se tamo valjam i nosim svinju u ustima, baš bi s njim započela ljubavnu romansu, nemojte me, ljudi, zezati', prokomentirala je pjevačica.
No, što je - je, romansa se dogodila! 'Što ćeš mi dati ako ti kažem... zaljubila sam se u Beograđanina', priznala je Martina.

Prijateljstvo s glavnim šarmerom iz Kostarike Vladom Vuksanovićem nakon ove izjave postalo je još sumnjivije. No Vlada je hladan kao špricer i pored dama i pored egzotičnih životinja. Ava je od svih na njega bila najmanje imuna.

'Ona se zaljubila, a ja sam to okrenuo na zezanciju', kaže Vlada.

I njega jednom jedna mora slomiti, ni Vlada ne može baš sve preživjeti.

194440,193912,193018,192575
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više