TV ZBOG LAŽNE TUČNJAVE

Stanija i Aleksandra izbačene iz 'Survivora'

  • Autor: tportal.hr
  • 30.4.2012 10:47:53
  • 30.4.2012 9:55:31

Makedonska zečica Aleksandra navodno je pod svaku cijenu željela napustiti 'Survivor' pa je u tu svrhu inscenirala tučnjavu sa Stanijom

'Smislile smo to kako bih ja bila izbačena, ali je zbog mene izbačena i Stanija. Znala sam da je zbog ugovora jedini način da izađem iz realityja ako nekoga fizički ozlijedim. Već drugog dana molila sam da me izbace, a razmišljala sam čak da si slomim nogu kako bih izašla… onda mi je palo na pamet da bih se mogla potući s nekim', rekla je Aleksandra za srpski Blic.

Stanija je, objasnila je Aleksandra, logičan izbor jer se upravo s njom – najbolje slagala. 'Ona mi je bila kao sestra. Rekla sam joj da me uvrijedi, zbog čega ćemo se navodno posvađati, nakon čega ću je udariti. Ona je pristala na to, no, nažalost, i nju su izbacili zajedno sa mnom. To nismo očekivale i jako mi je žao jer je Stanija željela ostati i boriti se do samog kraja', dodala je očajna mudrica, rekavši da joj Stanija nije zamjerila i da namjeravaju živjeti zajedno u Beogradu.

'Nepravedno sam diskvalificirana. Aleksandra je prva nasrnula na mene i izbacili su je, ali nitko nije očekivao da će sutradan i mene diskvalificirati. Ipak, to je učinjeno za moje dobro i hvala produkciji što me sklonila iz onog pakla', govori Stanija.

190524,190396,190208,190303
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više