IZBAČENI ŽARE I RADOVAN

Radovan priznao: Ljubio sam se s Aleksandrom

12.04.2012 u 22:45

Bionic
Reading

U Survivoru je sve zabavnije. Radovan se ljubio s Aleksandrom, Mija i Jelena su u žestokoj svađi. Na otoku odbačenih završili su Žare i Radovan

Oba plemena raspravljala su tko bi mogao ispasti, a uvjerena su da postoje klanovi. Ipak, svoje je pleme napustio Žare iako su se tome najmanje nadali. Radovan je također završio na otoku odbačenih, a među iskrenijima bio je Sebastian. 'Smatram ga svojim najvećim konkurentom, zato sam ga izbacio', priznao je.

Radovan je svom plemenu Matambo priznao da se ljubio s Aleksandrom na otoku odbačenih, iako ona ima dečka u Makedoniji. Usput im je prenio poruku od Jelene koja im je poručila da se dečki neće dobro provesti na otoku odbačenih ako dođu.

U dugom plemenu, Boruka, dečki raspravljaju koga bi izbacili da su na mjestu Matamba. Svi

su se složili da će Maja Lena izletjeti iz Matamba. Ava je uvjerena da ona danas leti van iz plemena. Kaže da ju je strah tog otoka.

Na otoku odbačenih je opasno i vruće. Naime, Mija i Jelena su u žestokoj svađi. Mia tvrdi da Jelena 'laže k'o pas', na što Jelena poludi jer smatra to vrijeđanjem bez osnove. Počinje žestoka svađa u kojoj nitko ne pobjeđuje i ništa nije riješeno. Jelena joj kaže da bi ona trebala biti u nekom hotelu sama i da je jako 'kvarna' osoba. Još ju je optužila da, kada dođu kamere, potpuno promijeni ponašanje, na što je Mia ostala u čudu i nastavila svađu koja je zamalo završila fizičkim sukobom.

Boruka je osvojio nagradu da prisustvuje plemenskom savjetu plemena Matamba, a osim toga, dok oni glasaju, Boruka jede hamburgere i pije sok! Iako im je na početku bilo neugodno jesti, što je plemenski savjet više odmicao, to je pleme s manje sustezanja jelo svoju nagradu.

Nakon što su na otoku odbačenih bile same žene, odjednom su postale 'bogatije' za dva muškarca, pa su se šalile na račun toga. Maja Lena nervira sve oko sebe jer neprestano priča o hrani. Radovan je na nju bacio kletvu.