TV STIŽE IVA ŠTRLJIĆ

Kći Milana Štrljića nova je ljepotica 'Larinog izbora'

  • Autor: tportal.hr
  • 16.3.2012 16:40:59
  • 16.3.2012 13:19:51

Ljepotice Doris Pinčić, Ornela Vištica i Jagoda Kumrić dobivaju pojačanje u 'Larinom izboru'

Sljedeći tjedan glumačkoj ekipi serije pridružit će se i Iva, kći poznatog glumca Milana Štrljića, koji je u seriji tumačio ulogu Larinog oca Vuksana. Iva s ocem ne dijeli set budući da njezin lik u seriju ulazi nakon što je Vuksan preminuo. Iva će se pojaviti u ulozi prodavačice koja će postati prijateljica Dinkove žene Lidije (Marija Tadić). Upravo će njezin lik dati snage Lidiji da postane neovisna žena.

Ivin lik Iris Rončević je tridesetogodišnjakinja koja je u mladosti uvijek radije birala društvo i zabavu umjesto knjige i učenja. Zbog toga se kajala kasnije u životu, jer iako je inteligentna i sposobna, bez diplome nije mogla naći dobar posao. Ipak, Iris je uspjela zadržati vedar duh; uvijek je spremna na šalu i smijeh.

Iva Štrljić je kazališna, televizijska i filmska glumica rođena 1977. u Beogradu gdje je završila Akademiju umjetnosti. Glumila je u seriji 'Jelena', a bila je i televizijska voditeljica. Bavila se i promocijom raznih modnih marki, a pojavila se u reklami za Loto. Svestrana Iva napisala je svoju prvu knjigu 'Nemaš pojma koliko te volim' koja je u Srbiji postala bestseler. U njezin filmski opus spadaju mnogobrojni filmovi poput 'Bledi Mesec' Ljubiše Samardžića i 'Slobodan pad' Vladimira Džukelića.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više