TV ZBOG SMRTI SINA

Marina Tucaković napušta 'Operaciju Trijumf'

  • Autor: D. Dž.
  • 3.12.2008 13:21:03
  • 3.12.2008 11:00:00

Smrt sina Miloša shrvala je poznatu umjetnicu Marinu Tucaković te o sudjelovanju u žiriju 'Operacije Trijumf', razumljivo, ni ne razmišlja. Uz nju su neprestano suprug Futa i stariji sin Milan, koji joj pružaju najveću podršku

Marina Tucaković je očajna. Kako izvještavaju srpski mediji, iz izvora bliskih srpskoj umjetnici, osim Cece Ražnatović koja se od nje ne odvaja, Marina ne želi nikoga drugog vidjeti ovog trenutka.

Smrt mlađeg sina Miloša potpuno ju je dotukla te je Marina na rubu živčanog sloma i uopće nema snage boriti se s tom strašnom tragedijom. Uz nju su muž Aleksandar Futa Radulović i stariji sin Milan, a Marina je naložila da joj u kuću ne smije doći nitko od brojnih prijatelja i članova šire obitelji. Usprkos tome, oni pokušavaju doći do nje i pružiti joj utjehu.

Iako se producentska kuća Emotion nije službeno oglasila i obznanila daljnje planove vezane za Marinine aktivnosti Operacije Trijumf, srpski mediji su doznali da Marina više neće biti član žirija na glazbenoj akademiji.

'Marina je veliki profesionalac i u vrijeme najvećih problema u životu radila je vrijedno na pripremi hitova za Cecu, Čolića, i Brenu, ali sada uopće nema namjeru uskoro se vratiti pisanju pjesama. 'Operaciji Trijumf' za nju je završena i sada je svima najvažnije da iz čitave tragedije izađe što normalnija', rekla je jedna od Marininih prijateljica koja je insistirala na tome da ostane anonimna.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više