TV LANA BANELY

Od plesa neću smršavjeti, jedem sve više

  • Autor: M.Š.
  • 24.10.2011 12:31:52
  • 24.10.2011 9:00:00

Lijepa voditeljica Lana Banely, koja trenutačno naporno vježba plesne korake za skorašnju novu sezonu 'Plesa za zvijezdama', na Cro-A-Porter došla je, osim pogledati nove kolekcije za proljeće ljeto 2012., malo se, kako kaže, odmoriti od plesa

'Ne nosim često dizajnersku odjeću, iako naši dizajneri nude prekrasnu odjeću, posebice haljine, ja takvu odjeću nemam prilike nositi prečesto. Volim odjevne komade koje mogu odjenuti na nekoliko načina da ne moram za svaki event smišljati nešto novo', otkrila nam je voditeljica Lana Banely.

'Kada mi se nešto svidi, ja ne biram. Kada vidim skupe cipele, ako to mogu u tome trenutku, priuštit ću si ih, no jednako kupujem i jeftine i skupe komade odjeće', kaže Lana.

Lijepa voditeljica Lana Banely ne skriva uzbuđenje pred nastupom u emisiji 'Ples za zvijezdama', a otkrila nam je da cijeloga dan razmišlja samo o plesu, pa je tako na Cr-A-Porter stigla da se malo odmori od plesa, a zaokupi modom.

'Ovo mi je idealna prilika da se rasteretim i ne razmišljam o plesu. Jedino na ovako nekim događanjima ne razmišljam o plesu, ovo mi je kao mali odmor. Inače, kada idem spavati, sanjam ples, budim se i razmišljam o plesu, kada se vozim u autu... konstantno sam u tome filmu plesa', otvoreno kaže voditeljica.

Lana ne strahuje da će naporni trenizi rezultirati gubitkom kilograma, jer što više trenira, to više i jede. 'Ne strahujem da ću od napornih treninga smršavjeti, mogu samo dobiti na mišićnoj masi. Smršavjeti neću sigurno jer što više treniram, povećava mi se apetit, tako da više jedem. Ovakva sam već godinama', kaže lijepa Lana koja će u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' nastupiti s Damirom Horvatinčićem.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više