ISKREN U POKRETU

Ples ratnog heroja dirnuo publiku u srce

05.10.2011 u 06:47

Bionic
Reading

Ratni heroj J. R. Martinez koji je nastupio u američkoj verziji emisije 'Ples sa zvijezdama' svojom pričom i plesom doveo je i suce i publiku do suza

J. R. Martinez na američkoj pozornici emisije 'Ples sa zvijezdama' izveo je rumbu na pjesmu 'If You're Reading This' Tima McGrawa. S njim je plesala Karina Smirnoff, a prije same izvedbe publika i suci imali su priliku čuti dirljivu priču iračkog ratnog heroja, piše Daily Mail.

J. R. Martinez sa samo 19 godina vozilom je u Iraku aktivirao nagaznu minu i zadobio strašne povrede od kojih je ostao vidljivo fizički promijenjen. Kad se prvi put pogledao u ogledalo nakon nemilog događaja, nije znao kako će dalje nastaviti živjeti.

Martinez je rumbom na emisiju odlučio prenijeti taj događaj te posvetiti taj ples svim ljudima koji se nisu vratili kući i njihovim obiteljima.

'Heroji su obični ljudi. Večeras si napravio nešto posebno. Sve si nas dirnuo. Ovo je bio jedan od najdubljih i najiskrenijih plesova koji sam ikada vidjela', komentirala je sutkinja Carry Ann Inaba koja je zaplakala kao i mnogi u publici.