SLUŽBENO JE

Sandra Perković objavila prvu fotku s vjenčanja, ali i otkrila svoje novo prezime

02.01.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Tek nakon što je sve prespavala i nakon što su se slegli dojmovi, na svom službenom profilu na Instagramu oglasila se i Sandra Perković. Novopečena gospođa Elkasević otkrila je i neke zanimljivosti oko vjenčanja, poput one tko ih je pripremao za prvi ples

Službeno je - Sandra Perković udajom je postala Sandra Elkasević, a promjenu je potvrdila na svom profilu na Instagramu, gdje je, nakon što se odmorila od najboljeg tuluma svog života, napravila izmjenu.

A osim što se pohvalila prezimenom, Sandra je objavila prvu fotografiju vjenčanja na kojoj se ljubi sa suprugom Edisom Elkasevićem u vjenčanici u koju se presvukla u ponoć.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Kako je otkrila tagom, i ta vjenčanica, baš kao i ona u kojoj je izrekla 'sudbonosno da', djelo su neponovljive Matije Vuice, a upravo za ovu drugu kreaciju Sandra je dobila najviše komplimenata.

Uz fotografiju je napisala naziv popularne pjesme Olivera Dragojevića 'Ča je život vengo fantažija' i uz to dodala - 'Zauvijek tvoja'.

U Instagram Storyjima Sandra je zahvalila i ekipi koja je pomogla da njezin dan iz snova protekne baš onako kako ga je zamišljala, a zahvalila je i Marku Mrkiću, plesnom mentoru iz 'Plesa sa zvijezdama', koji je sa svojom djevojkom Anteom Franjić pripremio nju i Edisa za prvi ples uz pjesmu 'Perfect' Eda Sheerana.

poznata lica

Stigle prve fotografije: Pogledajte tko je sve stigao na svadbu Sandre Perković

Pogledaj galeriju