BOJANA NA SLOBODI

'Horvat je dvoličan, a Dule igra prljavo'

19.06.2011 u 22:14

Bionic
Reading

Predzadnja nedjelja bila je znaku oproštaja i taktiziranja za pobjedu te razgovora bez dlake na jeziku

Bojana je izašla tik pred cilj, a u finalu je ostalo devetero stanara. Nominirani su bili Duško, Marijana, Brandon, Bojana, a nominacija je najviše pogodila Duška koji je već pomislio da je zvijezda, tako je Duškovu tjeskobu komentirao Brandon koji je u večeri imao priliku biti prvi u sobi oproštaja, a iskoristio ju je da popriča s Lesterom.

Lester je zamjerio Brandonu to što je previše ženskast, te mu savjetuje da bude više muško. Brandon je naglasio da želi s Lesterom u Prag, a Lester se na to samo nasmijao.
Lijepo su se u sobi oproštaja oprostili i Duško i Horvat čiji je razgovor zasigurno izmamio suze na očima gledatelja.
Obećali su si da ćete biti prijatelji. Horvat mu je obećao paket iz Londona, a Duško će, ako pobijedi, svom prijatelju Horvatu kupiti srebrnu narukvicu po izboru.
Nirmal najviše želi pobijediti, uvjereni su svi stanari, a Bojana je zamjerila Dušku što traži od gledatelja da glasaju za njega jer nema novaca.

Big Brother pokušao je pomiriti trio koji se ne podnosi, Marijanu, Nemeša i Bojanu. Nisu razgovarali pedeset dana. Nemeš je bio nezainteresiran. Veliki brat poželio im je dobrodošlicu u sobi za oproštaj i oprost te im pustio zadnje nominacije gdje su se svi urotili jedno protiv drugog.

'Ja se želim oprostiti sa Sarom', govorila je Marijana, a Nemeš joj je držao stranu: 'Brate, neke će se stvari dogoditi vani. Ne ovako, nasilu. Sigurno. Nemam što reći. Ostajem pri svom mišljenju.' I sama Bojana je bila tvrdoglava. Nemeša je Veliki brat pitao ima li što reći Marijani: 'Pa nećeš dobiti ništa sočno. Razmijenit ćemo brojeve telefona…'

99. dan u kući bio je koban za Bojanu, koja je čestitala Marijani na finalu. I Nemeš joj je pružio ruku:
'Ispala sam magarac, ali tvrdim da Marijana ne voli Nemeša.' Nakon toga su je uključili u kuću, a Bojana je stala pucati po stanarima riječima. 'Čestitam svima, i njima dvoma', krenula je Bojana komentirajući sve koji su bili u kadru. 'Horvat je dvoličan, ali jedan od favorita, Duško, igra na tužnu priču, igra prljavo. Nino, ti si car, a Srbijo, glasaj za Lestera, on je divan!'

Finalisti su dobili i šampanjac. Polufinale Big Brothera je u petak, a u nedjelju je finale na kojem će nastupati Jelena Karleuša, Severina, Nataša Bekvalac te grupa Tonči Huljić & Madre Badessa feat. Goran Bregović i Petar Grašo.

Najzanimljiviji dio večeri bio je kada su svi finalisti su gledali svoje profile s audicija. Nemeš je pričao da o njemu pričaju da je promiskuitetan te da je bolji s curama nego sa svojim prijateljima od svoje 15 godine. Nikola je izjavio da su mu ljepše Srpkinje i Ruskinje od Hrvatica, a Marijana je u svom promo spotu bila žena pomorca te je pjevala pjesmu 'Sve bi seke ljubile mornare'. Nemeš je rekao da ne planira biti oženjen, samo traži djevojku koju će moći trpjeti preko dana. Iako je Marijana vidjela svog muža u prilogu te krenula plakati, u drugom trenutku je već izmjenjivala poljupce s Nemešom, bez obzira na suze.