Ples sa zvijezdama

Šola i Hrvoje ispali, Trbovićka oduševila

30.11.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Daniela je ponovno sve ostavila bez daha, no ove su subote najupečatljiviji plesni par bili Mario Valentić i Duško, koji je poletio zrakom

Kao što je običaj, prvo se pojavljuju voditelji, pa tako iz subote u subotu svi koji prate 'Ples sa zvijezdama' u prvim trenucima nagađaju hoće li Barbarin stilist ponoviti modni zločin ili će se provući. Ove je subote Barbara izgledala vrlo šik! Duško je bio uobičajeno elegantan, a plesni parovi spremni za sambu i bečki valcer.

Nakon što smo je već proglasili miss elegancije treće sezone Plesa sa zvijezdama, Martina Zubčić od ove subote nosi i titulu miss seksi Plesa sa zvijezdama.  Njezina samba s Robertom bila je u drugom planu u odnosu na njezin izgled i neskriveni seksipil pojačan njezinom sjajnom figurom. Nažalost, izostao je neophodan žar sambe i sva strast koju ona sa sobom nosi, uključujući i njezino slabo korištenje bokova. Ali to tijelo…! Žiri nije pao na njezin seksipil (iako je dobila iskrene komplimente), pa su i dobili najniže ocjene - ukupno 26 bodova.

 

'Dvije stvari ne smiju biti mršave - ocjene i voditelji', izjavio je Duško neposredno pred izlazak Trbovićke i Nicolasa. Iako je već svima dala do znanja da je žena za sve, sposobna napraviti i otplesati nemoguće, Daniela je ponovno sve ostavila bez daha zaplesavši sambu kao da joj je 20, vrteći se na podiju s Nicom puna energije, plešući odličnu i prilično zahtjevnu koreografiju. Ocjene nisu bile mršave, pa su njih dvoje bili najbolji i ove subote osvojivši tri devetke i jednu desetku, odnosno 37 bodova.


Antonija Šola izašla u kostimu jeftine karnevalske starlete koja je ponovno osmjehom pokušala kupiti glasove televizijske publike, no to joj, dakako, nije uspjelo, jer je i sama bila svjesna da joj ples baš i ne prolazi. Hrvoje je opet bio fantastičan, no njezina je samba bila nešto što želimo zaboraviti, a pogotovo završnica. I žiri je zaključio da to nije bilo baš nešto, pa su im dali i previsokih 29 bodova.

 

Zlata Mück i Ištvan Varga ponovno su blistali. Zlata je bila 'čedno obučena', kako je Barbara naknadno primijetila, ali isijavala je zadovoljstvom i seksipilom, uživajući u sambi. Na prikladnu pjesmu 'La bomba', Zlata i Ištvan baš se i nisu pokazali u najboljem svjetlu, ali je Zlata izgledala toliko zanosno i dobila toliko komplimenta (čak i od žirija), da ih je bilo doista lijepo gledati.   


Mario Valentić i njegova učiteljica plesa Ana Herceg sasvim su pristojno savladali sambu i zaradili 32 boda ponajprije zahvaljujući Ani, koja je bila sjajna plesačica, ali i koreografkinja. No, ono što se iza njihove plesne točke dogodilo još će se dugo prepričavati, a i redatelj 'Plesa sa zvijezdama' to je jednostavno morao u slow motionu ponoviti na kraju emisije. Prvo se Duško totalno zbunio kad ga je Mario pozvao da zaplešu zajedno. Pokušavajući odbiti Mariov zagrljaj i plesni korak, iznenađenje za Duška i publiku je tek uslijedilo. Koristeći se više borilačkom vještinom, a manje plesom, Mario je Duška, nasred plesnog podija jednostavno prebacio preko sebe poput svoje partnerice. Izraz Duškovo lica teško je opisati, dok je u dvorani zavladao muk. Nakon par koraka kojima se vratio na tlo, u uspravno stanje, te par sekundi šoka, Dušku je trebalo vremena da se sabere, ali da na kraju i čestita Mariu na neočekivanom, ali sjajnom potezu.

Drugi dio emisije, nakon nastupa Jacquesa u puloveru i priznanja da je odbio sudjelovati kao natjecatelj u 'Plesu sa zvijezdama', bio je rezerviran za bečki valcer, ali bez ocjena žirija, no ne i bez njegova komentara. Ponovo su Daniela Trbović i Nicolas Quesnoit osvojili Milku Babović, koja je primijetila da su jednostavno lebdjeli na plesnom podiju.

Pred ispadanjem su se, osim Šole i Hrvoja, našli i lijpa Zlata i njezin partner Ištvan, pa možemo očekivati da su oni sljedeći plesni par koji će napustiti 'Ples sa zvijezdama'. Ipak, nikad se ne zna.