KANDIDATI ODUŠEVILI

Zgodna Ines napokon propjevala, Romana ispala

07.05.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Uz sarkastične komentare žirija, posebice Foxa, ostalo je top 8 izvođača koji se dalje bore za naslov zvijezde

Tony Cetinski, nakon što je dočekao dan kada su mu majku Vinku pustili iz pritvora, bio je jako sretan, što je naglasio na početku emisije uživo. 'Prekrasna publika, i sve što se događalo danas. Ja sam stvarno sretan!', rekao je Tony.

Za treću emisiju uživo kandidati HTZ-a su pjevali pjesme megaizvođača, a iako su bili prehlađeni, sve je prošlo odlično.

Prvi se predstavio Daniel Dizdar, a pjevao je Robbieja Willamsa, 'Rock DJ', što je izveo korektno, no od previše plesa (točnije, mahanja mikrofonom) nestajao mu je glas. Interpretaciju Daniela Dizdara je Goran Lisica Fox ocijenio trojkom, dok je za vokalnu izvedbu dobio dvojku. Tony je pohvalio styling i njegov stav i htio je da se više uhoda u pjesmu. Doslovce.

Tony je rekao da očekuje da Ines Huskić krene pjevati. 'Ona mora potvrditi ono što sam rekao - da sam spram nje pjevačka nula. Mora to opravdati, jer previše je plesa, a premalo pjevanja. Doveo sam svoju karijeru u pitanje', bio je nezadovoljan Tony. Ines Huskić je pokušala utjeloviti Beyonce u pjesmi 'Way Don't You Love Me'. Bila je to njena najbolja izvedba dosad. I Tony ju je opet zavolio. Iako nije bio zadovoljan donjim dijelom stylinga. 'Dobila si nogom u guzu prošli put i to ti je trebalo', rekla je Ivana Mišerić, aludirajući na to što je prošli put bila tik pred ispadanjem. Fox je dodao da ima facu fotomodela, a Ines da više voli miris aviona nego kamiona.

Ivan Delić bio je sljedeći izvođač. Pjevao je Michaela Jacksona, 'Beat It', pjesmu koju je izveo više rokerski te je izostao autentični ples. 'Malo previše izdrkavanja, ovaj, izderavanja je bilo. Malo previše egzibicionizma', rekao je Tony, dok je Fox njegovo pjevanje nazvao zbrčkanim.

Romana Pavliša je pjevala Madonnin popularni 'Vogue'. Bila je samouvjerena i odlična u koreografiji. 'Interpretirala si povijesnu ličnost. Ja bih očekivao još više', rekao je Fox, koji je otkrio da je Romani vjera i crkva dosta bitna. Tony je htio da kandidati prestanu glumiti pjevače, nego da budu oni.

Goran Kos predstavio se kroz megabend U2 te proplesao uz 'Elevation'. Bio je i više nego uvjerljiv kao Bono Vox. 'Goran Kos je poludio! To je cijela Hrvatska čekala. Mislim da ćeš u zadnjoj epizodi puknuti', rekla je Ivana Mišerić. Fox ga je proglasio mrgudom, dok je Tony dodao da je on anđeo s rokerskom dušom.

 

Simpatična Marcela Oroši se predstavila s 'Fanhouse' (Pink) te je pružila melem za oči i uši, iako je pjevala kao da je bijesna. Marcela je pokazala da je u formi, a izvedba je bila fantastična. 'Bila je to najležernija izvedba ove večeri!', rekao je Tony, koji je pohvalio njenu lepršavost. 'Pokušao sam izbjeći tu tvoju hipnozu pupkom. Ti i stage se držite k'o košulja i guzica. Taman!', bio je rječit Fox.


Romantični Taher Sanuri voli spremati i kuhati, a prije same izvedbe je pjevao pjesmu svojoj curi Danijeli Nikić. Freddie Mercury 'I Want It All' bio je njegov megazadatak. Bila je to njegova najluđa izvedba dosad, a uz publiku napravio je pravi rock spektakl. Osjećao se kao da ima svoj koncert, a to je oduševilo i žiri. Tony ga je htio preimenovati u Sacher. 'On je malo zajeban tip, a ti si dobričina, ali dobro.' I cura je bila zadovoljna.

Prezgodna Maja Bajamić pjevala je zahtjevnu pjesmu Christine Aguilere 'Fighter'. Pojela ju je za doručak. 'Namučila bi se Kim s tobom, s Ines, Marcelom…', rekao je Tony te pohvalio kandidate ove sezone. 'Ja bih za ovo platio kartu sto do dvjesto eu, ovaj, kuna za kartu.' Dok je Fox dodao u svom stilu: 'Christina tebi nije od džigerice… Ovo je bilo najkvalitetnije večeras.'

Mark Marku je još jedan zavodnik showa. Nije mu to teško, kad violina u njegovim rukama postane hipnotizirajući magnet. Mark je pjevao 'Faith' George Micheala. Ritmički se popravio, a Tony jedva čeka da pjeva laganicu. 'Ženske nisu baš doživjele ovulaciju, ali dobro', dodao je Fox.

Nakon glasanja publika je izabrala da više nećemo gledati Romanu Pavlišu