U SARAJEVU

Nakon vijesti o otkazivanju koncerta, javio se i Tony Cetinski: 'Eto da i mene netko zabrani'

26.01.2024 u 12:12

Bionic
Reading

Nakon što je najavljeno kako će 10. veljače, povodom 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu nastupiti Tony Cetinski, javnost u susjednoj Bosni i Hercegovini imala je različite reakcije na održavanje tog koncerta. Sada se čini kako će koncert uistinu biti otkazan, a oglasio se i sam pjevač

Koncert Tonyja Cetinskog navodno je otkazan nakon što gradonačelnica Benjamina Karić nije dozvolila financiranje koncerta iako je Gradska uprava delegirala projekt prema Vladi KS-a.

Sama odluka još nije službeno potvrđena, no Tony Cetinski oglasio se o svemu na svom službenom Facebook profilu. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

'Eto da i mene netko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem sa otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno. U Ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide.

Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert koji dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.05.2024., i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV!

Ovim koncertom ću zajedno sa svojom publikom obilježiti 35 godina svog djelovanja, a ulaznice kreću uskoro u prodaju.

Za koji dan, točnije 29.01. izlazi i dugo očekivani duet sa mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šošem, tako da eto, sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima.

  • +2
Tony Cetinski Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Sa naglaskom na dio stihova :

…. nije važno gdje se moliš,

Po kojoj Svetoj knjizi…..

SAMO JE VAŽNO DAL SI ČOVJEK ILI NISI !!! #samoljubav