BIG BROTHER

Nakon Nemeša i Marijane, spetljali se Tamara i Nikola

25.03.2011 u 12:21

Bionic
Reading

Glavne vijesti su da se Dušku prestala sviđati Soraja i sad mu je za oko zapela Mila, a Big Brother je zadao stanarima nemoguću misiju

Big Brother je sinoć dao stanarima na smetlištu tajni zadatak pa će njihova snalažljivost biti na velikom testu.

Stanari sa smetlišta dobili su zadatak da uz pomoć 'nindže' Radašina i njegovog slučajnog partnera Tamare krenu u nemoguću misiju. Naime, zadatak im je da se obuku u kostime nindži te da uđu u kuću i ukradu stanarima hranu koja će im biti dovoljna za nekoliko narednih dana. Nindžin i Tamarin dio zadatka sastoji se u tome da spriječe bilo kojeg stanara ako krene van iz sobe. Za taj zadatak nemaju puno vremena, svega desetak minuta.

Duško otkriva stanarima da mu se više ne sviđa Soraja te da mu se opet sviđa Mila.

Nakon događanja između Nemeša i Marijane došlo je do rotacije u spavaćoj sobi, pa se veliki krevet 'razdijelio'. Bojana se preselila pored Slavice koja joj je ispričala tužnu priču o svojem sinu i teškom periodu koji je provela sa svojim bivšim mužem.

Jutro je za stanare sa smetlišta bilo više nego aktivno. Dok su stanari glavne kuće još bili u snovima, Duško, Soraja, Horvat, Nirmal i Dragana dobili su zadatak da im ukradu hranu. Na sebe su morali obući svoje nindža kostime i kroz cijev se popeti u toalet kuće te na prstima upasti u ostavu, gdje su počeli trpati hranu u svoje kostime. Za to vrijeme, u spavaćoj sobi je jedini budan bio Radiša, koji je cijelo vrijeme stajao na vratima u slučaju da se netko od njegovih sustanara probudi i poželi otići na WC. Stanari sa smetlišta su u vrlo kratkom roku uspjeli ukrasti dosta hrane te su se 'nindžinim korakom' uvukli u cijev i spustili na svoju 'donju etažu'.

Mila je u ispovjedaonici otkrila da su se, osim Nemeša i Marijane, mazili i Tamara iz Beograda te Nikola iz Jablanovca. 'Ja sam slučajno bila tu pa sam čula', rekla je Mila, koja je upozorila Nikolu da prelazi granicu koju ne smije prijeći. 'Treba paziti, budi svoj, malo bahat u nekim stvarima, ti si predobar. Koja god je cura tu, ti sliniš za njom, kao da nikad nisi vidio žensko u životu. Ne bih ti dala 21 godinu, nemoj tako, budi sa svima isti, nemoj se ponižavati u nekim stvarima', rekla mu je.